Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мені водафон подарував додаткові ГБ. Сказали, що просто хотіли зробити приємне :-)
Чи й іншим теж?
А я на КС сьогодні виявила втрату 20 хвилин на інших операторів
Передивилась історію дзвінків - в мене ж контакти всі на КС.
Ага зараз! Переплутала 066 і 067. Перший Водафон. Аааааааааааа
Тепер потрібно слідкувати за хвилинами, що залишились.

Останнє редагування:
От добре, що зір перевірила, в мене центровка виявилася теж 62. Тоді я взагалі не розумію чому ті окуляри мені не підходять. В мене-то є один старий рецепт, за яким робили окуляри, там 64-66, але то я могла і сама сказати, не згадавши правильну, але я була впевнена, що він не з тих окулярів :незнаю: А може таки з тих, тоді все роз'яснилося.
Але тепер можна поміряти готові, щоправда на моєму шляху їх нема, то кудись їхати.
А зір якось можна перевірити десь не там, де окуляри продають? Я наївно думала, що це все заразом..

Коту сьогодні не дали сосиску, то він вже облизується на папугу :)
:D

OIG.bnnnbKRdv3WOdv.webp

Стільки магазинів забагато.
ШІ щедрий. :-)

Слухала сьогодні Дениску Дзен. От вже розумний хлопчина. :rolleyes: Так дивно дивитися, як молодий хлопець віщає так виважено, розсудливо, водночас серйозно і несерйозно. Ну звідки пацан 20+ років може мати такий досвід, немовби йому полтинник? :-) Не інакше, дуже стара душа, яка примудрилася не зовсім забути минулі напрацювання з життів.

А зір якось можна перевірити десь не там, де окуляри продають? Я наївно думала, що це все заразом..
Ну та в поліклініці ж. Я ж пішла до лікаря, як і має бути, як завжди було... колись. А вона каже, що рецепти вони не виписують, що то раніше так було, і що в оптиках перевіряють для рецептів. Може грошей хотіла. Я кажу: ну не виписуйте, просто скажіть що там. Вона: вам без рецепта не робитимуть. Я: завжди робили, "зі слов клієнта". Вона: то в поганих оптиках, а от в гарних... :-)
Коротше, рецепт виписали. І лінзи я вже отримала. Швидко! Вчора тільки відправили. Якби ж не чекати до пн ту жінку з оптики... Вже може й готове було б в пн.

Останнє редагування:
ШІ щедрий. :-)

Слухала сьогодні Дениску Дзен. От вже розумний хлопчина. :rolleyes: Так дивно дивитися, як молодий хлопець віщає так виважено, розсудливо, водночас серйозно і несерйозно. Ну звідки пацан 20+ років може мати такий досвід, немовби йому полтинник? :-) Не інакше, дуже стара душа, яка примудрилася не зовсім забути минулі напрацювання з життів.
Йому більше 30-ти.

До речі, лінзи не повністю білі, а трохи затемнені (пишуть, 98% висвітлення), і отой зелений антиблік ледь помітний. Так що - :клас:

• Це лайк!
Реакції: E.N
А! Зрозумло тепер. Зараз дійсно все в одном місті: перевірки, рецепти, виготовлення.. Зручно :)
І накладно :-)
В полікліниці безкоштовно перевіряють. І я впевнена, що то лікар, а не людина з вулиці, якій показали як це робиться. Я ж колись трохи працювала в оптиці, на готових окулярах. Відправили мене на заміну в іншу оптику, де продавчиня захворіла. А в них там ота коробка зі скельцями для перевірки. І спитали мене: знаєш як користуватися? Кажу: загалом знаю, бо на мені це робилося. Кажуть: ну, вперед.
Ото такі можуть бути перевіряльщики. До мене тоді жінка прийшла, теж хотіла перевірити і купити. То я її до лікаря відправила, бо в неї там щось було не просто плюс, а якийсь діагноз, не пам'ятаю. А їй дуже хотілося нікуди не ходити, а одразу купити.
Ну в великих оптиках справді є свій офтальмолог, то окрема одиниця персоналу.

А давні його записи? :) 6 років тому, наприклад. Дивовижне видовище :)

Сидить такий. На вигляд - студент-першокурсник.
- Що таке недвійність? Що таке єдність, як це відчувається: начебто у вас з'явився новий орган сприйняття.

Якби я подивилася його в той час, я б дуже здивувалася, не особливо повірила і подумала - ну-ну, подивимось, що ти скажеш через кілька років. А він і через кілька років дійсно такий. Добре, що я почала його дивитися саме "через кілька років" :)

Денис Дзен 2017.jpg

А в них там ота коробка зі скельцями для перевірки. І спитали мене: знаєш як користуватися? Кажу: загалом знаю, бо на мені це робилося.
Тобто не отой прилад, масивний такий, де він щось крутить, пропонує подивитися, потім ще крутить? Це явно не коробка..

Тобто не отой прилад, масивний такий, де він щось крутить, пропонує подивитися, потім ще крутить? Це явно не коробка..
Я не знаю про що мова. Це зараз так визначають діоптрії? Я зовсім відстала від життя, треба хоч заради цікавості сходити.

Я не знаю про що мова. Це зараз так визначають діоптрії? Я зовсім відстала від життя, треба хоч заради цікавості сходити.
Думаю, це давній прилад, бачила такий і раніше. Він ставиться перед кліентом і офтальмолог пропонує дивитися в лінзи. І підкручує, підкручує :)

Думаю, це давній прилад, бачила такий і раніше. Він ставиться перед кліентом і офтальмолог пропонує дивитися в лінзи. І підкручує, підкручує :)
Не знаю, був якийсь прилад, куди стаєш підбородком, але що там робиться, я не знаю, бо нічого ж не бачу. І той прилад точно не для визначення діоптрій, здається то дно ока дивляться. Тут такого приладу не було, це ще від полікліники залежить, але мені закапали щось і теж подивилися.

Дісталася до облоги замку. Одразу згадалося: "Облога, мати божа!" (с) Скарлет.

Знайшла..
**
- Облога! Боже милостивий, облога! Я знаю, що таке облога! Тато був в облозі… Або, може, це був татовий тато, але тато розповідав мені…
- Про яку облогу ви кажете?
- Про облогу Дрохеди Кромвелем, коли ірландцям там зовсім не було чого їсти. Облога! Мати Божа!
- Ви просто дикунка, такої неосвіченої жінки я, справді, ще не зустрічав. Облога Дрохеди - це було в сімнадцятому сторіччі, і містер О'Хара навряд чи міг бути її свідком.
:rolleyes:

- Це Джон Коннор спостерігає, як ви поступово починаєте товаришувати з нейромережами...
19c6ceda4c96911f8589a1f86251770d.webp

До речі, тілько шо поїла. А контент лізе якийсь, як від голодуючого :)
Ти купила, до речі, майонезика, хліба і шо ти ще любиш? :) Вчора ум'яла 2 хот-дога. Сьогодні вирішла зробили якусь більш людську їжу, тобто домашню - запекла в рукаві картоплю з филе. Яка проста і офігенно смачна страва..

_nc_ohc=G9XgaK94-d4AX91GFuj&_nc_ht=scontent-lhr8-2.webp

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу