Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

  • Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В кого є навушники послухайте як музика літає навколо голови.

 
Оце я про борщ подумала. Може після нового року приготую.
Роблю на свинячих ребрах. Піну знімаю ретельно. Потім проціджую. Переливаю у каструлю з нержавіючої сталі. Для естетики. Каструля віддає срібним сяйвом, рідина яскраво-червона, кроп з петрушкою зелений. Ще й шматочки різнокольорового болгарського перцю.
Придумала як вдосконалити. Раніш картоплю клала і теж пінку знімала. А тепер думаю окремо підварити хвилин зо дві і злити той крохмаль геть. Потім перекласти у бульйон
А я люблю борщ на воді. І суп :-) Я взагалі бульйони не люблю. І з холодцю їм лише м'ясо :ги:
 
IMG_2687.webp
 
Якщо борщ або суп на воді, то я що їла, що радіо слухала :D
У супі розбовтується яйце :) Та мені і не треба, щоб було ситне, я ж все одно потім їстиму цукерки і печиво, а от після них їсти не хочеться :)
Ну, насправді, суп - це у мене не відноситься до смачної їжі. Тільки гороховий, або з галушками. А от свій борщ я люблю :угу: Ну, не дуже часто...
 
В кого є навушники послухайте як музика літає навколо голови.


Дійсно, літає :) Пісня така модняча, зі всіх хіт-парадів лине; подобається мені :любов:

Бон Джові теж послухала - ось його краще слухати однаково обома вухами, мені здається, бо цей ефект оберту дещо заважає крутості пісні.
 
Буряк я запікаю у духовці.
:клас: О, нарешті запам'ятаю, що буряк треба в духовці і не буду більше ніколи варити. На салат, в сенсі. Терпіти не можу запах буряка, що вариться, але забуваю, що треба всього-навсього запекти :-) Шубу для оселедця роблю рідко, бо не люблю буряк варити :-) А так може, буду частіше :-)
 
Останнє редагування:
:клас: О, нарешті запам'ятаю, що буряк треба в духовці і не буду більше ніколи варити. На салат, в сенсі. Терпіти не можу запах буряка, що вариться, але забуваю, що треба всього-навсього запікти :-) Шубу для оселедця роблю рідко, бо не люблю буряк варити :-) А так може, буду частіше :-)
Прошу, не пиши "запікти", мені це нагадую "пікати" :-)
 
У нього один рецепт. Спочатку смажиться цибуля з морквою, потім туди мʼясо, потім туди рис, нічого не перемішувати, потім залити водою шоб рис трохи закривало і залишити під кришкою на середньому вогні. Коли вода википить можна зверху накласти часнику і ще залишити під кришкою на маленькому вогні шоб воно пропарилось, а тоді виключити і ще трохи постоїть. .
Ти безперечно чоловік, який вміє готувати :їжа: "Треба брать" (с) :-)
 
Назад
Зверху Знизу