Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Безкінечні "помолимося" в Останньому королевстві нагадують "Тома Сойєра". Як там Гекльберрі скаржився на прийомну матір: "І весь час вона молиться! Молиться, шляк би її трафив!" :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
_nc_ohc=yxpk-VFG5jQAX8C85T9&_nc_ht=scontent-ams4-1.webp
Це переклад рос пиріжка. Він там досі висить? Зараз видалю.
А, не видалю, там Римма комент написала, то й він зникне.

Отже, справа не у віці :-)
Та куди там! В 25 я бігала по лісопарку кабанчиком кілометри, гребла на байдарках, як раб на галері і стояла на голові. Зараз хто запропонує таке – у диню дам! :D

Це насамперед віршик по мотивах "Щоденник Бриджіт Джонс". І взагалі картинка дуже смішна. І українською. Це контент для форуму, група ні при чому.
То я просто прискіплива до цитування без авторства. А тут з цим взагалі не зрозуміло що :)

Та куди там! В 25 я бігала по лісопарку кабанчиком кілометри,
Ось бігати ніколи не любила.. Не те що танцювати! :банан4: :-)
гребла на байдарках, як раб на галері і стояла на голові. Зараз хто запропонує таке – у диню дам! :D
Гребсти і зараз можна, в принципі.. Це не складно.. Але краще на спеціальному тренажері, який імітує греблю, на річку для цього йти якось влом :-)

Подивилася іспанський детектив "Невинний" (El inocente) Ну такий прямо детектив-детектив :клас: Чомусь нагадав мені детективи Чейза
1 сезон, 8 серій, правильно? Швидко ти :клас:

А як ти себе почуваєш, коли дощ, особливо 2-3 денний? Я, наприклад, і так маю низький тиск, а якщо дощ, взагалі як амеба почуваюся :-) Ну як амеба.. Така танцююча амеба.. :-) Тобто, танцюю все одно, але голова кудись вбік з'їжджає.. :незрозумію: Але досить дощу припинитися і тиску підвищитися.. Зовсім же інша справа! :)

А як ти себе почуваєш, коли дощ, особливо 2-3 денний? Я, наприклад, і так маю низький тиск, а якщо дощ, взагалі як амеба почуваюся :-) Ну як амеба.. Така танцююча амеба.. :-) Тобто, танцюю все одно, але голова кудись вбік з'їжджає.. :незрозумію: Але досить дощу припинитися і тиску підвищитися.. Зовсім же інша справа! :)
Голова може боліти. Лінь накочує. Хоча, ліньки це мій нормальний стан:D Загалом цій низький тиск, то ще задоволення. Почуваєшся ігуаною. Не зігрівся - здох :D

Назад
Зверху Знизу