Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я попрощалася з сантехніком. Сподіваюся назавжди
Ніколи не кажи ніколи
Тому й сказала - сподіваюсяНіколи не кажи ніколи

Я попрощалася з сантехніком.

А що трапилося? Чи це просто хоббі?я зустрілася з газовиком

Полізла з'ясовувати, що ж там за книгаПоступила література по самовдосконаленню
![]()

Стімпанк!А я зустрілася з газовиком
![]()
Доброго всім ранку, добра на весь день та кави з настроєм![]()
![]()
А як ти формулювала? дівчина, одягнена в стилі стімпанк, тримає в руках чашку, поруч хлопець тримає в руках викрутку.
Мабуть категорія для чайників.Боже, які банальності
У тебе з'явилася вподобайка, що сміється, а у мене, навпаки, щезла.
Це за трос він тягне, заводить парову пральну машину.Це ж саме викрутка? Древня така, з 19 століття?![]()
Саме так.Мабуть категорія для чайників.

Щоб були такі вподобайки, треба повідомлення, яке хочеш вподобати, підтягнути аж у самий верх. Тоді вони з'являються при натисканні.У тебе з'явилася вподобайка, що сміється, а у мене, навпаки, щезла.
Так і формулювала - "фото у стилі стим-панк, жінка п'є каву і дивиться, як молодий майстер ремонтує нагрівач для води"Стімпанк!А як ти формулювала? дівчина, одягнена в стилі стімпанк, тримає в руках чашку, поруч хлопець тримає в руках викрутку.
Це ж саме викрутка? Древня така, з 19 століття?![]()

Та яке там хоббі! Клята газована колонка на бабусиній квартирі. Я цей агрегат боюся з дитинстваА що трапилося? Чи це просто хоббі?![]()

Лена, ти так лайкнула, немовби у тебе на компі можна перетягнути повідомленняЩоб були такі вподобайки, треба повідомлення, яке хочеш вподобати, підтягнути аж у самий верх. Тоді вони з'являються при натисканні.

На екрані, підіймаєш в гору потрібне повідомлення і з'являться вподабайкиЯ ж не в телефоні. У мене ніяких "підтягувань"![]()
Просто як сторінку дивишся - підніми повідомлення нагору, щоб було видно тільки рядок зі смайликами і вони з'являтьсяЛена, ти так лайкнула, немовби у тебе на компі можна перетягнути повідомлення![]()
![]()
Я зараз зі психу аж кинула серіал дивитисяТак і формулювала - "фото у стилі стим-панк, жінка п'є каву і дивиться, як молодий майстер ремонтує нагрівач для води"![]()
Ну що це за срака?! Серія, де Рагнар з Брідою питають Утреда, чи він як і раніше їм брат, чи він з ними? А цей телепень, бовдур і ще багато хороших слів - каже "ні, я пішов, принцеса чекає, щоб я її врятував!"