Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Яке миле те зображення, де котик тримає чашкуНаша відповідь шаленому чаювання
То треба у ШІ запитуватиНеприродно ШІ сарделю намалював. Тій, що сидить з лівого боку. Навіщо вона їй зуби вишкіріла?![]()

Та ну, чим вже так відрізняється здоров'я в 40 від 25? Ось якби написали 65-річна хоча б..
Було б смішно.. Мабуть 
Тю, а ухилянти в темі про ухилянтів всі як один в 40 уже при смерті.Та ну, чим вже так відрізняється здоров'я в 40 від 25? Ось якби написали 65-річна хоча б..Було б смішно.. Мабуть
![]()
Це мене дуже смішитьТю, а ухилянти в темі про ухилянтів всі як один в 40 уже при смерті.
Вайкартана в 44 роки, твій ровесник (а також Пахи, Ганджубаса) - вже розсипається

Ну, власне, я теж розсипаюся (не знаю хто такий вайкартан і що в нього за проблеми)Це мене дуже смішитьВайкартана в 44 роки, твій ровесник (а також Пахи, Ганджубаса) - вже розсипається
![]()
![]()
Для мене різниця між 25 і 40 дуже відчутна.Згадай себе саме в 40.Ну, власне, я теж розсипаюся (не знаю хто такий вайкартан і що в нього за проблеми)Для мене різниця між 25 і 40 дуже відчутна.
Але війна. Вона різко поставила хрест на будь-яких гоцалках.
Отже, справа не у віціІ зараз би ще гасала, мабуть..Але війна. Вона різко поставила хрест на будь-яких гоцалках.

Я себе почуваю краще, ніж в 25.Ну, власне, я теж розсипаюся (не знаю хто такий вайкартан і що в нього за проблеми)Для мене різниця між 25 і 40 дуже відчутна.
Прекрасно. У тебе, значить, гармонійний Сатурн. (планета старості) і він з тобою дбайливо поводиться. (є ****тиль Сатурн-Місяць, трин Сатурн-Хірон)).Я себе почуваю краще, ніж в 25.
Безкінечні "помолимося" в Останньому королевстві нагадують "Тома Сойєра". Як там Гекльберрі скаржився на прийомну матір: "І весь час вона молиться! Молиться, шляк би її трафив!"

Це переклад рос пиріжка. Він там досі висить? Зараз видалю.