Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Screenshot_20231127-232008.webp

Це мені нагадало, як я мамі сьогодні поскаржилася, що я тепер без води, і у відповідь отримала : в сусідів попросиш :)
Ну, я не зовсім без води насправді, у ванній можна набрати з труби обережно, бо на стіну ж тектиме, але це майже те ж саме, що без води.

Останнє редагування:
Це мені нагадало, як я мамі сьогодні поскаржилася, що я тепер без води, і у відповідь отримала : в сусідів попросиш :)
Ну, я не зовсім без води насправді, у ванній можна набрати з труби обережно, бо на стіну ж тектиме, але це майже те ж саме, що без води.
На добу без світла і без телефону вона б теж знайшла що відповісти :-)
Це мені чомусь нагадало: "Дєвушка, у вас ****а не знайдеться?" 🙄

Закінчила "Вавілон-Берлін" (дуже сумно, бо серіал супер, я б ще сезонів 5 подивилася :-) ). Почала Останнє Королівство. Згадала, що дивилася 1 серію колись - як хлопчик падає в воду і підіймається вже дорослим, пам'ятаю.
В Останнєм королівстве також 5 сезонів. И полнометражка замість шостого.

В Останнєм королівстве також 5 сезонів. И полнометражка замість шостого.
Це ганебство і підла пістава! :мораль: :-) Ніт щоб сезон зробити, так вони повнометражку. З вже давно відомими подіями :-)

А там так і буде весь час все таке зачухане, сіре, неестетичне? :) Якщо порівнювати з Грою престолів, там іноді було яскраво :)

Це ганебство і підла пістава! :мораль: :-) Ніт щоб сезон зробити, так вони повнометражку. З вже давно відомими подіями :-)

А там так і буде весь час все таке зачухане, сіре, неестетичне? :) Якщо порівнювати з Грою престолів, там іноді було яскраво :)
Так і буде. Звідки у 9 столітті естетика? В одному чані підмився та напився. Вижити б :D Але буде монолог про ******, просто на кшталт ХФ:груди9: :D

Назад
Зверху Знизу