Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Під носом шматок білої вовни стирчить із пащі поганими вусиками.
У моєї кішки, буває, з рота звисає стеблина трави з коренем. Вона її спершу дуже намагається якость дістати, але не вдається, тоді так і ходить :-)

І тоді можна буде зробити кар'єру оглядачки супермаркетів :-) Щось часто стала кидатися в око в телеграмі ця неймовірно губата особа.

губищи.png
Це міс днр ::рл:

Я в такому захваті від тієй страви "картопля з овочами і м'ясом в рукаві". :їжа: Чому я не знала про це раніше? Такий смак можна було отримати, тільки якщо в горщику робити.
Але це така морока потім ці горщики відмивати! :-) Вічно там щось треба було здряпувати всередині, бо пригоріло. А так - ні клят, ні м'ят, - страву по тарілках, рукав в сміття, лист(противень) абсолютно чистий! :клас:

Лена, будеш в супермаркеті - купи рукав для запікання і спробуй, не пошкодуєш :)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Я в такому захваті від тієй страви "картопля з овочами і м'ясом в рукаві". :їжа: Чому я не знала про це раніше? Такий смак можна було отримати, тільки якщо в горщику робити.
Але це така морока потім ці горщики відмивати! :-) Вічно там щось треба було здряпувати всередині, бо пригоріло. А так - ні клят, ні м'ят, - страву по тарілках, рукав в сміття, лист(противень) абсолютно чистий! :клас:

Лена, будеш в супермаркеті - купи рукав для запікання і спробуй, не пошкодуєш :)
Я тебе почула! :клас:

Відчайдушні спроби сфотати котика чи хоча б сфотатися з котиком :іржач:

_nc_ohc=Rhe85y-q468AX-nEa73&_nc_ht=scontent-cph2-1.webp

• Це смішно!
А Таня Самурай де ділась?
Знайшла німецьке Задзеркалля?

А Таня Самурай де ділась?
Знайшла німецьке Задзеркалля?
Спочатку німецьким задзеркаллям для неї стала, що цілком логічно, тема "Харьковские французі, немці и т.д, кто как устроился?", але вже давно і там не показувалася, - гадаю, це залежить від ступеню занурення в середовище. Поки і там, і тут - люди ще тримаються за минуле коло спілкування, а коли вже відірвуться остаточно - остаточно і щезають.

Виявляється, в читалці у телефоні є режим аудіо :-) Тобто завантажені тексти можна слухати. І голос приємний обрати. Але ж там з інтонаціями так собі.

Виявляється, в читалці у телефоні є режим аудіо :-) Тобто завантажені тексти можна слухати. І голос приємний обрати. Але ж там з інтонаціями так собі.
Впродовж теми :ги: - слухаю третю книгу "Темной імперії", дуже подобається чтиця :) Як вона урізноманітнює голоси героїв, ну і сам по собі тембр приємний. Олена Полонецька. Безумовно, професіональну актрису ніякий електронний голос поки що не замінить.

Мрррр... :кіт:

• Лав
Впродовж теми :ги: - слухаю третю книгу "Темной імперії", дуже подобається чтиця :) Як вона урізноманітнює голоси героїв, ну і сам по собі тембр приємний. Олена Полонецька. Безумовно, професіональну актрису ніякий електронний голос поки що не замінить.
ті електронні голоси і аматорів не замінять, бо інтонації не можуть правильно ставити. Оце, що в мене почало розмовляти, то я так думаю, що записано окремі слова, які воно потім компонує, бо наприклад дуже виділяється паузами "то". Хоча деякі речення читає прямо гарно.

В Україні езотерики зможуть офіційно відкривати школи

У Верховній Раді 23 листопада зареєстрували законопроєкт №10283 щодо врегулювання сфери езотеричних послуг в Україні.

Щоб стати офіційно зареєстрованим езотериком-коучем буде необхідно подати до Міністерства освіти та науки України спеціальну заяву, обґрунтування досвіду діяльності в обраному напрямку та інші документи, які підтверджують особу та взяття на податковий облік.

«У реаліях сьогодення практично кожний охочий може назвати себе провидцем чи езотериком (не маючи відповідних знань і досвіду), обманювати людей і заробляти на цьому … Своєю чергою, держава не отримує надходжень у вигляді податків та зборів від провадження суб’єктами відповідної підприємницької діяльності», –– вважає автор документа.

Назад
Зверху Знизу