Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Думаю, що мається на увазі, не просто що обличчя повніє чи худає, а що шкіра обвисає, за рахунок чого і складається враження, що повніє. Одутловатое - рос.
Одутловатое - повна протилежність обвисшему. Якщо обвисне худе обличчя, хренушкі буде здаватися, що воно поповнішало :іржач: - буде здаватися ще худішим.

Ось як виглядає "одутловатое"
image.jpg

Цій дамочці прям дуже-дуже треба "схуднути обличчям" :)

Останнє редагування:
Одутловатое - повна протилежність обвисшему. Якщо обвисне худе обличчя, хренушкі буде здаватися, що воно поповнішало :іржач: - буде здаватися ще худішим.
Я не про повноту. Втрачається тонус шкіри. Антонтонім одутловатості - підтягнутость.

Я не про повноту. Втрачається тонус шкіри. Антонтонім одутловатості - підтягнутость.
Тонус втрачається у обвислої шкіри :) Одутловатим може буди і молоде обличчя, наприклад у моєї приятельки воно завжди таким було, хоч в 20 років. хоч в 40, така особливість генетична. Одутловатість - це раздутість, натягнутість.

Та підтягнутість, по ходу, антонім і до обвислості, і до одутловатості :іржач: Тільки одутловатість - це в ширшину, а обвислість - в довжину :-)

булькатий - то в тебе кіт на аві :D
Мій чорний кіт Гаррі валяє сьогодні свого блондина-побратима Генрі по підлозі. Той репетує. Дуже гидко. Приходжу з тапком і грізно кажу - "Пиш-пиш, перестань його їсти!"
Генрі одразу прикидається нещасною сироткою, а Гаррі сидить витріщивши очі і склавши вуха. Під носом шматок білої вовни стирчить із пащі поганими вусиками. Адольф у негативі :D

Останнє редагування:
Мій чорний кіт Гаррі валяє сьогодні свого блондина-побратима Генрі по підлозі. Той репетує. Дуже гидко. Приходжу з тапком і грізно кажу - "Пиш-пиш, перестань його їсти!"
Генрі одразу прикидається нещасною сироткою, а Гаррі сидить витріщивши очі і склавши вуха. Під носом шматок білої вовни стирчить із пащі поганими вусиками. Адольф у негативі :D
Ковбасний фюрер вчинив котавасію.

Ніззя! тобто неможна валяти таке мімішне створіння, як Генрі! :увага: :-)

Неймовірна реакція котячих. Кіт притиснув вухо в польоті, щоб не зачепити стіл.

Подружка розсмішила.
Питаю, з якої години вона сьогодні працює. Питання губиться в її якихось розповідях і відосиках.
- Ти моє питання бачиш?
- Бачу.
- А я не бачу твоєї відповіді.
- Чому?

:іржач:

бо ти мені не відповіла, чому ж ще.

Що це було, я так і не зрозуміла. Магнітні бурі? :-)

Подружка розсмішила.
Питаю, з якої години вона сьогодні працює. Питання губиться в її якихось розповідях і відосиках.
- Ти моє питання бачиш?
- Бачу.
- А я не бачу твоєї відповіді.
- Чому?

:іржач:

бо ти мені не відповіла, чому ж ще.

Що це було, я так і не зрозуміла. Магнітні бурі? :-)
А вона гадає, що відповіла. Тому що, напевно, хотіла, а тут новий видосик і все...далі, як в тумані :D

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу