Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Те шо в нас можуть таким чином наконфісковувати - непридатне у якості транспорту для ЗСУ
Думаю, що наконфісковувати можна на будь-який смак :)
Спочатку складала вірші. Не порошки. То я на ніч почитала Алю Кудрявцеву (ну, оту що пише пронизливі вірші), я на неї підписана, але ж пише рос, то мені щоб читати треба налаштуватися. Ну і взагалі для тих віршів має буде відповідний настрій. От я вчора його відчула і зайшла на її сторінку. Почитала, схопила її хвилю. Слів в голові нема, а ритм і атмосфера - є. Спробувала щось писати, не дуже турбуючись про суржик і якість. Вийшло два вірша, тепер треба їх доробити, вже тверезим розумом. Звісно, біля Алі вони і близько не валялися, ну, може щось більш-менш гідне з них і вийде.
А потім ще до третьої ночі лежала і обурювалася з однієї ситуації. Як виявилося, дарма :-) Не те щоб аж зовсім дарма, але не так воно погано, як мені здавалося :ги:
А в шість утра прокинулися сусіди і я вже не заснула.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Несподіваний чортик в червоному вбранні :-) (сподіваюся, усім буде видно) Це відео, тицяйте.

Доброго ранку, доброго дня з кавою :кава:
Знову дощ. "Давно" не було. :хмммм: Як ти там з котами? :)
Моя спить на широкому підвіконні, звісивши лапку на батарею :) це у неї тепер улюблене місце на весь опалювальний сезон.

Любава Грешнова здивувала :)
В стрічці мелькнуло. Кто така, думаю?! А! це ж відома актриса, бачила її сто разів на екрані. Живе в Києві, але в Харків приїжджає..

Мабуть, цікава вистава.. Я б подивилася.. :rolleyes:

Знову дощ. "Давно" не було. :хмммм: Як ти там з котами? :)
Моя спить на широкому підвіконні, звісивши лапку на батарею :) це у неї тепер улюблене місце на весь опалювальний сезон.
Слава богам, дощу в нас немає. Коти сплять загорнуті в пледи. Генрі в картатий, Гаррі у візерунковий. Схожі на гусениць:D

Смішно розповідає. Почала дивитися через дурнуватий напис, а він і розповідає так само :-) Але, здається, корисне.

#а тим часом десь..

Мексика, парк Шкарет

Смішно розповідає. Почала дивитися через дурнуватий напис, а він і розповідає так само :-) Але, здається, корисне.

Я ще подивлюся детальніше. Почала дивитися і одразу:
- Чого старішає наше обличчя? Не зморшки його старять, - його старить набряклість, збільшується в розмірах наше обличчя.

Та щаз! У мене обличчя після 25 як стало значно худіше, так і є. І ще худішає, на моє невдоволення :-)

Вічно дивлюся якісь дивні ("заманливі") речі: "Як схуднути обличчям". :іржач: :рл: А не можна якось навпаки? :-)

Я ще подивлюся детальніше. Почала дивитися і одразу:
- Чого старішає наше обличчя? Не зморшки його старять, - його старить набряклість, збільшується в розмірах наше обличчя.

Та щаз! У мене обличчя після 25 як стало значно худіше, так і є. І ще худішає, на моє невдоволення :-)

Вічно дивлюся якісь дивні ("заманливі") речі: "Як схуднути обличчям". :іржач: :рл: А не можна якось навпаки? :-)
Думаю, що мається на увазі, не просто що обличчя повніє чи худає, а що шкіра обвисає, за рахунок чого і складається враження, що повніє. Одутловатое - рос.

Назад
Зверху Знизу