Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мушлі .Як ви гадаєте, що це за дивні створіння?
Ну, мою думку ти знаєш: ніякі натискання ні на які точки не можуть змінити долю, вона написана раз і назавжди і відображається в гороскопіА ще в них на заняттях була учениця, якій не щастило з чоловіками. З останнім порвала, а потім два роки ніяк не могла завести стосунки. І от щось в розмові вона йому на це поскаржилася. А він каже щось по типу: тобі треба поставити точку. Іди сюди. Натиснув їй десь чи на шиї, чи на плечах... І вона після того впродовж місяця знайомиться, починає зустрічатися і через два роки виходить заміж
Бачу гарбузи, айстры, та мушлі. Навіщо мушлі до гарбузів, потрібно запитувати фотографа, він художник, він так бачитьЯк ви гадаєте, що це за дивні створіння? Трилобіти?![]()
![]()
PS. Станина від зингера![]()
Для мене це теж дивно прозвучало, але що ми насправді знаємо про свій організм? Якщо ви не признаєте езотерику, то питання знімаю, а якщо признаєте, то можливо є якісь блоки, що на щось впливають.
Вибачте )
Я думала, що це ти про квітиЯк ви гадаєте, що це за дивні створіння? Трилобіти?![]()
![]()
Я пам'ятаю і продовження твоєї думки: значить так було записано, що хтось саме в цей час мав так зробитиНу, мою думку ти знаєш: ніякі натискання ні на які точки не можуть змінити долю, вона написана раз і назавжди і відображається в гороскопі
Для мене це теж дивно прозвучало, але...
Якщо припустити, що є точка, яка блокує певні відчуття/ почуття, то не так воно вже й дивно. Звісно, що зняття блоку впливає не на сам факт знайомства.Це дуже нагадує казку про кашу з топора.
Cучого сина стервоДосі не відшукала гарну лайку для *****, таку щоб на душу лягла.
Це несерйозноCучого сина стерво
Чому?Це несерйозно![]()
Виходить - сучого сина дохлий трупТлумачення, значення слова «стерво»: СТЕ́РВО, а, е. 1. Труп тварини; ******.
Звучить несерйозноЧому?
Виходить - сучого сина дохлий труп
Може вибзбюк смердючий?Звучить несерйозноНе передає всіх емоцій
![]()
Тобі аби поржатиМоже вибзбюк смердючий?
А що одразу я?Тобі аби поржати![]()
Моя ж ти грізна воїтелькаА одразу я?
Та хіба я винна, що ці ****и пердолени у проході не задушилися, коли родилися
Моя ж ти грізна воїтелька![]()
Як вискажесся, так і мруть одразу тисячі!
![]()
Та там же ніби повзе щось!Я думала, що це ти про квітидумаю - ти що букети не розпізнала, чи жартуєш?