Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як ви гадаєте, що це за дивні створіння? Трилобіти? :-)
IMG_20231111_103143_888.webp

А ще в них на заняттях була учениця, якій не щастило з чоловіками. З останнім порвала, а потім два роки ніяк не могла завести стосунки. І от щось в розмові вона йому на це поскаржилася. А він каже щось по типу: тобі треба поставити точку. Іди сюди. Натиснув їй десь чи на шиї, чи на плечах... І вона після того впродовж місяця знайомиться, починає зустрічатися і через два роки виходить заміж
Ну, мою думку ти знаєш: ніякі натискання ні на які точки не можуть змінити долю, вона написана раз і назавжди і відображається в гороскопі :) У дівчини просто саме тоді були такі показники в транзитному гороскопі, які кажуть: пожвавлення в особистому житті. :)
Але в якості гарного приводу до жарту скажу, що ось би і тобі хтось ввімкнув магічну кнопку :-)

Для мене це теж дивно прозвучало, але що ми насправді знаємо про свій організм? Якщо ви не признаєте езотерику, то питання знімаю, а якщо признаєте, то можливо є якісь блоки, що на щось впливають.
Ось, наприклад, коли мені робили масаж, то масажистка на ребрах коли починала робити, то я не могла стриматися і сміялася. І не тому, що лоскотно. Просто мені здавалося це дуже смішною ситуацією, я просто реготала. Хоча вголос я сміюся дууууже рідко. Вона сказала, що там якийсь блок. І на другий раз таке було, а аж на третій мені вдалося втриматися зусиллям волі, і тоді тільки вона змогла зробити що вона там збиралася )))
Каже, що в однієї пацієнтки теж таке було, тільки не на ребрах. Що та взагалі зупинитися не могла. Пішла туалет - сміється, повертається - все ще сміється і не може зупинитися. Так що... хз, я припускаю, що все може бути.

Як ви гадаєте, що це за дивні створіння? Трилобіти? :-)
IMG_20231111_103143_888.jpg
Я думала, що це ти про квіти :-) думаю - ти що букети не розпізнала, чи жартуєш? :-)

Ну, мою думку ти знаєш: ніякі натискання ні на які точки не можуть змінити долю, вона написана раз і назавжди і відображається в гороскопі
Я пам'ятаю і продовження твоєї думки: значить так було записано, що хтось саме в цей час мав так зробити :-)

:) Це дуже нагадує казку про кашу з топора.
Якщо припустити, що є точка, яка блокує певні відчуття/ почуття, то не так воно вже й дивно. Звісно, що зняття блоку впливає не на сам факт знайомства.

Досі не відшукала гарну лайку для *****, таку щоб на душу лягла.

Останнє редагування:
Я думала, що це ти про квіти :-) думаю - ти що букети не розпізнала, чи жартуєш?
Та там же ніби повзе щось! :незрозумію: На вигляд якісь таргани бежевого кольору з лапками. А воно мушлі, виявляється. Дивлюся - і все одно оно мені тарган з лапками, особливо здалеку. :-)

Назад
Зверху Знизу