Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Взагалі можна купити філе. Цивілізація уже дає таку можливість.
Я цілком за. :угу: Але усілякі ретрогради кричать: "Воно несмачне! Справжній смачний оселедець - це той, що треба чистити!" :D

Як же ці кляті адреноміметики тільки все псують :( Спочатку супер, а потім з них треба злізати дуже швидко, бо буде ще гірше. Згадала, що треба персикову олію капати в ніс. І вона у мене навіть була, з придатним терміном. Не пробиває, звичайно, але точно краще.
Ти пробував якісь масажи активних точок? :)

Як же ці кляті адреноміметики тільки все псують :( Спочатку супер, а потім з них треба злізати дуже швидко, бо буде ще гірше. Згадала, що треба персикову олію капати в ніс. І вона у мене навіть була, з придатним терміном. Не пробиває, звичайно, але точно краще.
То все пробував, ніякого результату.

А той пробувала, що я писала?

:увага: Самий смачной той, якого сам споймав! :риболовля: :D
І не шкода тобі бідну рибку.. Даремно вона, чи шо, росла, хвостом махала.. Хоча спортивна рибалка ще більш дурнувато виглядає: ловив-ловив - випустив. :незрозумію:

І не шкода тобі бідну рибку.. Даремно вона, чи шо, росла, хвостом махала.. Хоча спортивна рибалка ще більш дурнувато виглядає: ловив-ловив - випустив. :незрозумію:
Ну до чого півзаходи. Сам упіймав, сам засолив, сам почистив, сам з'їв :D

То треба вибачитися перед бобром
_nc_ohc=hUmDpCTVijAAX9uVJPD&_nc_ht=scontent-ams2-1.webp

Останнє редагування:
  • Це смішно!
Реакції: E.N
Сімбакубва - величезний хижак не з ряду Хижі. 22 мільйони років тому ця істота вагою до 1500 кг могла навести жах на місцеву мегафауну.
_nc_ohc=b2IByd1rQ1sAX8TADK6&_nc_ht=scontent-ams4-1.jpg

Ого, яке кусаче.

А ти писала щось на цю тему? Не пам'ятаю.. :незрозумію:
Так, в особистих, те, що мені масажистка розповіла, а їй - вчитель, в якого вона вчилася.
Перекажу його історію (з її слів). В нього був брат-близнюк, їм обом у років тринадяць зробили прививки, після чого він осліп, а брат оглух. Мати його повезла в Китай, до крутого цілителя. Там багато людей до нього сидить, і він зазвичай ні до кого не виходить, а тут вийшов і спитав: ти приїхав лікуватися? То каже - так. А він: ні, ти приїхав вчитися. І забрав його до себе.
Так він став масажистом, але сліпим він так і залишився. Він на заняттях багато цікавого показував, про точки розповідав, отож і про цю - від нежиті. Масажистка каже, що коли в неї був, то спробувала, каже, що трохи покращує, але не прибирає зовсім.
А ще в них на заняттях була учениця, якій не щастило з чоловіками. З останнім порвала, а потім два роки ніяк не могла завести стосунки. І от щось в розмові вона йому на це поскаржилася. А він каже щось по типу: тобі треба поставити точку. Іди сюди. Натиснув їй десь чи на шиї, чи на плечах... І вона після того впродовж місяця знайомиться, починає зустрічатися і через два роки виходить заміж.
Ще вона мені якусь історію розповідала, але я не пам'ятаю.
Причому в нього, незважаючи на незрячість, купа жінок. Він просто любить жінок )))))
А той, що його вчив, зараз міністр охорони здоров'я в Китаї.

Наприклад, ось такої кави :)

Вкладення

• IMG_20231111_103055_312.webp
    IMG_20231111_103055_312.webp
    213.7 КБ · Перегляди: 38
треба поставити точку. Іди сюди. Натиснув їй десь чи на шиї, чи на плечах... І вона після того впродовж місяця знайомиться, починає зустрічатися і через два роки виходить заміж.
:D

Вибачте )

Назад
Зверху Знизу