Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так ще ж не готове. Але мені захотілося намалювати в фотошопі, чи принаймні обробити, бо в додатку нема деяких потрібних функцій, по типу як розмити та ін. А ще можна б спробувати і фарбою на аркуші, але ж в мене нема необхідних знань, це треба пензлі підібрати, фарби змішувати та і хоч трохи технікою володіти.
На аркуші я збиралася інше малювати. Ніяк час не виберу для цього, і теж треба купити пензлики :)

Це я колись вичитала в гумористичному дитячому детективі про шпигунів :-) Що, мовляв, тушкована капуста з сосисками найулюбленіша страва німецьких шпигунів :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Так ще ж не готове. Але мені захотілося намалювати в фотошопі, чи принаймні обробити, бо в додатку нема деяких потрібних функцій, по типу як розмити та ін. А ще можна б спробувати і фарбою на аркуші, але ж в мене нема необхідних знань, це треба пензлі підібрати, фарби змішувати та і хоч трохи технікою володіти.
На аркуші я збиралася інше малювати. Ніяк час не виберу для цього, і теж треба купити пензлики :)
Ти нас весь час динамиш :ги: неготове, #неначасі.. :хмммм: :)

Я зараз почала шпигунський. Так і називається "Місто шпигунів" Берлін 1961 рік
Згадала, що хотіла ж подивитися серіал "Вавілон-Берлін"! Така гучна подія була, 2017 року. :rolleyes: Ще й тому, що режисером був Том Тиквер ("Парфумер", "Біжи, Лола, біжи", "Париж, я люблю тебе"). Але мене щось відволікло.

Німеччина кінця 1920-х - початку 1930-х років. Комісар поліції Гереон Рат займається розкриттям різних злочинів у Берліні - від вбивств до торгівлі наркотиками. Він бачить, як стрімко змінюється суспільство, і першому плані виходять такі явища, як емансипація і екстремізм.

Порівняли, скажи? емансипація і екстремізм :D

значить у мене вузьке коло спілкування.. :кава:
Привіт, моя мася, як ти сьогодні? :)

я подивилася на тому тижні новий фільм М Скорсезе Вбивці квіткового місяця...нуууу взагали -не погано, однак ну дуже довгий, так хотілося вже залишити кінотеатр, однак хотілося зрозуміти чим все закінчеться..:ги:
Нічого собі :клас: Я й не знала про такий новий фільм з ДіКапріо.

killers-flower-moon-poster-12466.webp

Проблеми з "довго" будуть вирішені, якщо дивитися вдома :ги: Збігати на кухню, розім'ятися :)

"Три з половиною години, друзі. І, повірте, ви відчуватимете, як кожна хвилина витраченого часу тече крізь ваші пальці. :рл: :іржач: На третій годині хронометражу ви вже складете список зі 100 справ, які могли б успішно зробити прямо в залі, щоб хоч якось себе розважити. Це за умови, що ви не заснете. Одного разу мені стало здаватися, що фільм не закінчиться зовсім. Що я замкнений у кінозалі назавжди. Що Скорсезе заснув на клавіатурі. Такого не повинно бути з хорошим кіно: якщо не вмієш розповісти гарну історію та дати їй динаміку, отже, знімай серіал. У 'Володарі Кільця' завжди було на що подивитися протягом 3,5 годин, але тут дивитися нема на що" - рецензія захопленого глядача :ги:

Згадала, що хотіла ж подивитися серіал "Вавілон-Берлін"! Така гучна подія була, 2017 року. :rolleyes: Ще й тому, що режисером був Том Тиквер ("Парфумер", "Біжи, Лола, біжи", "Париж, я люблю тебе"). Але мене щось відволікло.

Німеччина кінця 1920-х - початку 1930-х років. Комісар поліції Гереон Рат займається розкриттям різних злочинів у Берліні - від вбивств до торгівлі наркотиками. Він бачить, як стрімко змінюється суспільство, і першому плані виходять такі явища, як емансипація і екстремізм.

Порівняли, скажи? емансипація і екстремізм :D
Ну а що? Обидва слова на "е" :D

• Це лайк!
Реакції: E.N
"Три з половиною години, друзі. І, повірте, ви відчуватимете, як кожна хвилина витраченого часу тече крізь ваші пальці. :рл: :іржач: На третій годині хронометражу ви вже складете список зі 100 справ, які могли б успішно зробити прямо в залі, щоб хоч якось себе розважити. Це за умови, що ви не заснете. Одного разу мені стало здаватися, що фільм не закінчиться зовсім. Що я замкнений у кінозалі назавжди. Що Скорсезе заснув на клавіатурі. Такого не повинно бути з хорошим кіно: якщо не вмієш розповісти гарну історію та дати їй динаміку, отже, знімай серіал. У 'Володарі Кільця' завжди було на що подивитися протягом 3,5 годин, але тут дивитися нема на що" - рецензія захопленого глядача :ги:
Те відчуття коли заплатив за квиток і душить жаба вийти з сеансу.

Те відчуття коли заплатив за квиток і душить жаба вийти з сеансу.
:d

Намагаюся згадати, чи виходила я коли-небудь з сеансу? :rolleyes: Одного разу вийшла, але не пам'ятаю, що то було :) Я б, звичайно, не поперлася на щось таке, що мені точно не сподобається (бігалка-стрілялка якась). А як деякі люди ходили на "Мучениць" чи щось подібне? :незрозумію: (я вже не кажу про те, як деякі люди таке знімають чи в такому знімаються :-) )

Ира, у тебе опалення на роботі вже є?

Назад
Зверху Знизу