Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Fragolino більше не здатне нейтралізувати ваш сум, а це означає, що в космосі чиниться чергове свавілля. З моторошним скрипом закривається Коридор Затемнень, а ви все менше сподіваєтеся, що Чіп і Дейл встигнуть до вас на допомогу до того, як ви остаточно виїдете з котушок.

Місячне Затемнення - подія знатна і кармічна. До вечора вона легким рухом придушить вас, змусивши еволюціонувати в матеріальному плані. Відбудеться Затемнення в Тельці, а ви напевно вже відчули непереборний потяг до багатства. Можливо, навіть дозволили собі купити варений буряк.

Боятися Затемнення не заведено, адже ми й так живемо в кошмарі. Тому чекайте від нього кармічних форс-мажорів. Тікати від долі немає сенсу. Будьте сміливими, як прямий ефір на три глядачі. Не прогавте шанси, якими кидає у вас доля. Покладіть у нагрудну кишеню паперовий пакетик, адже Місячне Затемнення неодмінно прокотить вас на емоційних гойдалках. Нудити від усвідомлень буде всіх без винятку.

Найближчими днями ви неодмінно задумаєтеся, чого ви хочете. Особливо коли Затемнення принесе вам кармічну зустріч. Найближчими днями незрозуміло, що краще: серце, що вискакує під час закоханості, або міжхребцевий диск, що вилітає під час кашлю.

І поки Затемнення ставить вас перед вибором у незручну позу, проведіть день так: - не тікайте від долі, якщо вона наздоганяє.

Fragolino більше не здатне нейтралізувати ваш сум, а це означає, що в космосі чиниться чергове свавілля. З моторошним скрипом закривається Коридор Затемнень, а ви все менше сподіваєтеся, що Чіп і Дейл встигнуть до вас на допомогу до того, як ви остаточно виїдете з котушок.

Місячне Затемнення - подія знатна і кармічна. До вечора вона легким рухом придушить вас, змусивши еволюціонувати в матеріальному плані. Відбудеться Затемнення в Тельці, а ви напевно вже відчули непереборний потяг до багатства. Можливо, навіть дозволили собі купити варений буряк.

Боятися Затемнення не заведено, адже ми й так живемо в кошмарі. Тому чекайте від нього кармічних форс-мажорів. Тікати від долі немає сенсу. Будьте сміливими, як прямий ефір на три глядачі. Не прогавте шанси, якими кидає у вас доля. Покладіть у нагрудну кишеню паперовий пакетик, адже Місячне Затемнення неодмінно прокотить вас на емоційних гойдалках. Нудити від усвідомлень буде всіх без винятку.

Найближчими днями ви неодмінно задумаєтеся, чого ви хочете. Особливо коли Затемнення принесе вам кармічну зустріч. Найближчими днями незрозуміло, що краще: серце, що вискакує під час закоханості, або міжхребцевий диск, що вилітає під час кашлю.

І поки Затемнення ставить вас перед вибором у незручну позу, проведіть день так: - не тікайте від долі, якщо вона наздоганяє.
Привіт -кармічна зустріч..:кава: *доречи ми з тобою спілкуватися розпочали як раз в цей час, тількі в 2014 році.. (прикинь який ти старий вже..) :ги:

Доброго дня шановни пані та панове...
3246d3caf078a4531eb5887f6fb264c5.webp

Питання для заДзеркальців... скажить мені будь ласконька, той GPT(чат) -спавжній, або то є омана в стилі ХФ? *ну типу сидить якись там чувак - глузує..
ц каво :кава: (користувалася я цім штучним розумом, з початку - спросила про те, навіщо люди роблять боляче один одному, однак він видав словникову відповідь нажаль..., а вот з роботи - допомагає ****а :ги:..видає зручні рішення, то дяка йому)

вот прям зараз гуглила слово мило (*рос)...
чомусь транслейт видае мило, а так хочеться писати міло, но тому що мило то зовсім не мілий...то інше
ТС пробач за словоблуд..

Питання для заДзеркальців... скажить мені будь ласконька, той GPT(чат) -спавжній, або то є омана в стилі ХФ? *ну типу сидить якись там чувак - глузує..
ц каво :кава: (користувалася я цім штучним розумом, з початку - спросила про те, навіщо люди роблять боляче один одному, однак він видав словникову відповідь нажаль..., а вот з роботи - допомагає ****а :ги:..видає зручні рішення, то дяка йому)
Справжній. У нього з гумором погано и з римами.

Ми його тут приручали, навіть нявкати навчили. З пам'яттю в нього теж погано, вранці не пам'ятає, що було ввечері

Якщо у вас є інше запитання, будь ласка, повідомте мене!
Котику, привітайся з милою дівчиною Викою по котячому, помурчи їй для настрою

Справжній. У нього з гумором погано и з римами.

Ми його тут приручали, навіть нявкати навчили. З пам'яттю в нього теж погано, вранці не пам'ятає, що було ввечері

Котику, привітайся з милою дівчиною Викою по котячому, помурчи їй для настрою
ай....як гарно...:кручусь: круто... дяка, знов мені міло..:угу:

Мрррр... привіт, мила Віко! Мур-мур-мур...бажаю тобі гарного настрою! Мурррр...
то дяка, і ЕН - також дяка..
вот поясніть будь ласка, розтлумачте..
мені сьогодні наснився сон, про те що моя сестра тримає в руках пакунок..тобто якісь схований в світлу ганчірку предмет, і говорить мені що в цьому предметі причина наших негараздів...ганчирка в її руках димиться.. (то був дуже страшний сон, я прокинулася від власного крику)
*якщо можна то будь ласка по К Г Юнгу, я розумію його термінологію..

то дяка, і ЕН - також дяка..
вот поясніть будь ласка, розтлумачте..
мені сьогодні наснився сон, про те що моя сестра тримає в руках пакунок..тобто якісь схований в світлу ганчірку предмет, і говорить мені що в цьому предметі причина наших негараздів...ганчирка в її руках димиться.. (то був дуже страшний сон, я прокинулася від власного крику)
*якщо можна то будь ласка по К Г Юнгу, я розумію його термінологію..
Сни часто мають символічне значення і можуть відображати підсвідомі страхи, побажання або конфлікти. У вашому сні, схований предмет у ганчірці, який генерує дим, може вказувати на проблемне чи потенційно небезпечне аспекти вашого життя або відносин. Можливо, ви маєте нерозв'язані проблеми або секрети, які впливають на ваше самопочуття.

Сестра, яка тримає цей предмет і каже, що він причина вашого негаразду, може символізувати внутрішнього критика або сенс вину, що ви відчуваєте. Дим, що випускається з ганчірки, може вказувати на непевність або хаос у вашому житті.

Зважаючи на контекст вашого сна та особисті обставини, вам може бути корисно розглянути, які аспекти вашого життя або стосунків викликають страх або конфлікт. Розгляньте можливість розмови зі своєю сестрою або роздумуйте над тим, що саме може бути символізовано цим сном для вас. Важливо розуміти, що тлумачення снів - це індивідуальний процес, і кожна людина може розуміти їх по-своєму.

Страшне. У витяжці часом виє так, ніби чорти там путіна в пекло тягнуть!
А я ходила гуляти, уявляєте? Це щось трапилося. Мабуть точно пуйло гигнуло. Щоб мені захотілося гуляти - це щось неймовірне. Такого не було вже... та ніколи не було :-)
І вітер мені дуже сподобався. Теплий.
Не знаю, може то на мене масаж так діє, блоки якісь знімаються. Масажистка щось біля лопаток натиснула, а я як почалася сміятися. Вона каже, що з іншими теж таке буває, і в різних місцях ті блоки. Хотіла ще мені під ребра залізти, але в неї не вийшло, бо теж одразу сміюся. Не знаю чи то точки, просто мені це здається дуже смішним :-)
Ну то масаж був вчора. А сьогодні я робила довго гімнастику, а потім мені раптом стало нудно у квартирі і я пішла гуляти. І гуляла годині дві :eek:
Це теж факт дивовижний. Зазвичай мені через 15 хвилин хочеться додому. А це я увійшла в якийсь гарний спокійний стан, і відчувала, що додому мені категорично не хочеться.

Лено, у мікро флешмоб. Там треба твоє почуття гумору :)

А я ходила гуляти, уявляєте? Це щось трапилося. Мабуть точно пуйло гигнуло. Щоб мені захотілося гуляти - це щось неймовірне. Такого не було вже... та ніколи не було :-)
Точно затемнення накрило.
Шоб прямо захотілося гуляти, я навіть не знаю.
Це затемнення феноменальної сили.

Місячне Затемнення - подія знатна і кармічна.
О. То це воно на мене так незвично подіяло? :-)

До речі думала вчора про те, що ця війна для того (в езотеричному сенсі), щоб всіх нас чомусь навчити.
В мені є декілька позитивних змін, яких могло б і не бути, якби не ця трагедія 😐

До речі думала вчора про те, що ця війна для того (в езотеричному сенсі), щоб всіх нас чомусь навчити.
Це однозначно. Кожного окремо чомусь навчить і до чогось приведе.
Але шоб Україну зробити кращою я навіть близько не бачу щоб Україна в цілому винесла якісь позитивні уроки.
Тільки прискорено тоне в корупції, а слово корупція означає всього навсього загнивання.

Але шоб Україну зробити кращою я навіть близько не бачу щоб Україна в цілому винесла якісь позитивні уроки.
Тільки прискорено тоне в корупції, а слово корупція означає всього навсього загнивання.
Ну та уроки можуть винести люди, а не сама країна. А в нас люди при владі корумповані. Як цьому зарадити я не знаю. Ну, в широкому сенсі - "треба всім піднятися і ...", але то загальні слова, для якихось значних дій потрібні лідери.

Хіба я не це написав?
Ні, ти написав, що не бачиш, щоб Україна винесла уроки. Але Україна - це люди. Різні. Хтось з них виніс уроки, хтось ні. Ті, що при владі, то винесли тільки уроки як ще нажитися додатково.

Назад
Зверху Знизу