Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ДякуюПринесу сюди, бо це шедевр!
![]()

Так не можна!Оце щойно отаке підсунув ФБ. Тепер я оце хочу. Хотіть тепер і ви
![]()

Наприклад, ти пропонуєш якийсь конкурс чи флешмоб. Хіба ти знаєш у ФБ усіх тих, хто пише вірші, може там повно таких, які б тобі особисто не сподобалися. Але робиш для них розвагу. Ось в таком сенсі. Розважати і спілкуватися - не пов'язані речі.А! Ні, я не люблю розважити тих, хто не подобається. Я з ними взагалі спілкуватися не хочу.
Я не для них роблю, вони - то побічний ефект. От як я тут в темі не усіх любила, але ж коли конкурси влаштовувала, то і вони могли долучатися. Але робила я не для них.Наприклад, ти пропонуєш якийсь конкурс чи флешмоб. Хіба ти знаєш у ФБ усіх тих, хто пише вірші, може там повно таких, які б тобі особисто не сподобалися. Але робиш для них розвагу. Ось в таком сенсі. Розважати і спілкуватися - не пов'язані речі.
Треба зробитиТак не можна!![]()
я оце влітку попрала ( не в сенсі прання, а в сенсі попирання) мамині рецепти і зробила вареники не на пару, як вона робить, а варені у воді, з заварного тіста. То мені дуже сподобалися. Можна й повторити.Ще й як би сталаЯ не для них роблю, вони - то побічний ефект. От як я тут в темі не усіх любила, але ж коли конкурси влаштовувала, то і вони могли долучатися. Але робила я не для них.
Крім того, група в фб - то взагалі окрема історія. Там флешмоби не стільки для того, щоб розважати когось, скільки для підтримки існування групи.
Ну і наостанок... Я так розумію, ти цим хотіла сказати, що ти б не стала так робити?
Я взагалі хочу сказати, що усе, що ми, люди, нібито робимо для когось, ми робимо для себе 
я оце влітку попрала ( не в сенсі прання, а в сенсі попирання) мамині рецепти і зробила вареники не на пару, як вона робить, а варені у воді, з заварного тіста. То мені дуже сподобалися.

(Не пропоную тобі так робити, просто кажу про себе; я вареники з ягодами не розумію
)
Вареники ж не тільки з ягодами. З картоплею, капустою, з сиром...Я не їла парові, тож не можу порівнювати.. А ти можеш описати різницю?
Щодо рецепту - я б в тісто додала кефіру і посмажила як пиріжки(Не пропоную тобі так робити, просто кажу про себе; я вареники з ягодами не розумію
)
Ще з твірігом.Вареники ж не тільки з ягодами. З картоплею, капустою, з сиром...
Речі зручніше всього викидати через вікно.От тільки не можу зрозуміти - вона зараз прибирання робить чи речі збирає.
Драма розгортається...
- На роботу - й додому, зрозуміла?
Вона щось незрозуміле верещить у відповідь. Потім:
- Больно! Та больно, *****!
Та ще ні. Я так думаю, що він її не пускав, щоб йшла.Це уже мордобой розгортається.
А пробігтися по граблям? Ніхто не відміняв.стільки грошей вгатили у весілля, і за кілька місяців розлучитися...
Жахливо звичайно, але деяким людям офіційний шлюб – це тригер для запуску нестерпного життя.Та ще ні. Я так думаю, що він її не пускав, щоб йшла.
Ну чого цим *****ами було не пожити разом спочатку, а потім одружуватися? А тепер стільки грошей вгатили у весілля, і за кілька місяців розлучитися...

Бо *****иНу чого цим *****ами було не пожити разом спочатку, а потім одружуватися?
А тепер, схоже, він замкнув двері, і вона не може вийти. А він рже, причому жіночим голосом.