Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Про зарядку для телефону забула, згадала вже коли вийшла:D
:D Повернулася за нею хоча б?

Серіал дивлюся. Нарешті якісний! :браво:
Іра, приєднуйся до нас. Ти теж детективні любиш :кава: :)
До речі - ти казала, що можна забирати додому ноут з роботи?

• Це лайк!
Реакції: E.N
Шкода, що на фото не дуже видно цей ефект. Дерево нібито світиться із середини. Бо сонце, що сідає, підсвічує листя лише те, що позаду.
IMG_20231024_170113.webp
Красиво.

Я подібну фотку тут на форумі бачила і зберегла.

Осенняя речка Тростянец 2.jpg

Останнє редагування:
Це де?
Вже побачила. Флоріда? А там немає натурального кисломолочного сиру?

Вже скуштували?
Я знайшов більш-менш "наш" сир в магазині international food, але все ж не те. Є рікотта, зовсім не те :)

Сир, сметана, бринза - нема питань знайти.

Доречі - досі не знаю, як насправді українською "творог" - сир, тварог чи творіг. Усі ці різновиди я бачив.

Вагю буде на вечерю :)

Доречі - досі не знаю, як насправді українською "творог" - сир, тварог чи творіг. Усі ці різновиди я бачив.
Сир. Це єдина правильна назва. Біда в тому, що твердий - теж сир :-) Тому радять перший називати: м'який, кисломолочний чи домашній. Але це не поліпшує ситуацію ?
А ти Рокко Скьявоне дивилася? Може тобі також зайде:)
Назва знайома, але не пам'ятаю, щоб дивилася.
Почитала анотацію - здається, я його починала і покинула. Там від початку щось таке гнітюче, так?

Сир. Це єдина правильна назва. Біда в тому, що твердий - теж сир :-) Тому радять перший називати: м'який, кисломолочний чи домашній. Але це не поліпшує ситуацію ?

Назва знайома, але не пам'ятаю, щоб дивилася.
Почитала анотацію - здається, я його починала і покинула. Там від початку щось таке гнітюче, так?
Начебто ні. Навпаки навіть - рятують цілий фургон замерзаючих африканців і приводять їх у будинок одного офігілого від цього італійця

Начебто ні. Навпаки навіть - рятують цілий фургон замерзаючих африканців і приводять їх у будинок одного офігілого від цього італійця
Уяви, я подумала, що то ти мені запропонувала подивитися :-) Мабуть тому, що перед тим Ф'ям сказала, щоб я приєднувалася. Тобто навіть так: я думала, що то не твій допис до Ф'ям, а її до мене :іржач:
Чому не дивилася теж з'ясувала, бо слів "італійський кримінальний трилер" досить, щоб мене відлякати. Хоча мабуть все ж починала. Ото скоріш за все фургон з людьми я і сприйняла як гнітюче.

Отже, давайте всі здогадаємося що таке твіріг :)
Твій ріг?
Автобус за маршрутом Твєрь - Кривий Ріг?

Англієць не може визначитися два чи три роги :)

Останнє редагування:
Сир. Це єдина правильна назва. БідаО в тому, що твердий - теж сир :-) Тому радять перший називати: м'який, кисломолочний чи домашній. Але це не поліпшує ситуацію ?
Ось тут згадується "тварог" -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу