Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Моя робота в співпраці з AI, ми створили портрет королеви ночі.
Якшо хтось думає шо я курив, а AI створював, то нічого подібного, треба перебрати 200 ключових слів у різних варіаціях, і 500 згенерованих варіантів.

07352A5B-1F6C-4B49-8550-46FD3DEF8402.jpeg
Оля Полякова? :кава:

Останнє редагування:
Шкода, що на фото не дуже видно цей ефект. Дерево нібито світиться із середини. Бо сонце, що сідає, підсвічує листя лише те, що позаду.
IMG_20231024_170113.webp

Треба спробувати в фотошопі підсилити ефект.

Сьогодні занесло мене до магазину побутової техніки. Мені зарядка для телефону була потрібна. Замість цього пішла вивчати пралки (бо до цього проходила повз бібліотеку і згадала, що в тебе раритетна машинка)) Про зарядку для телефону забула, згадала вже коли вийшла:D

Он чого така млявість! Дощ.

Сьогодні занесло мене до магазину побутової техніки. Мені зарядка для телефону була потрібна. Замість цього пішла вивчати пралки (бо до цього проходила повз бібліотеку і згадала, що в тебе раритетна машинка)) Про зарядку для телефону забула, згадала вже коли вийшла:D
Ну, гаразд, бог з тією зарядкою, що там з пралками? :-)

Така хмарка була. На що схоже? :)
 пролетел2.webp

Пам'ятаєте, я колись давала посилання на ресурс, де у вишивці шифрують ваше ім'я?
Ось яку цікаву штуку люди (вже інші люди) вигадали. Я б таке носила :угу:

Вкладення

• 1698162150420.webp
    1698162150420.webp
    40.8 КБ · Перегляди: 38
  • 1698162128374.webp
    1698162128374.webp
    39.9 КБ · Перегляди: 32
  • Це лайк!
Реакції: E.N
Пам'ятаєте, я колись давала посилання на ресурс, де у вишивці шифрують ваше ім'я?
Ось яку цікаву штуку люди (вже інші люди) вигадали. Я б таке носила :угу:
Цікаво, у них і всі інші імена, які б не вишили, будуть нагадувати хрест чи є інші варіанти? :)

Назад
Зверху Знизу