Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
якийсь піжон у тоненьких черевиках)) У третьому, події все одно занесли в гори героїв у тоненькому пальті
І вони закацюрбують практично насмерть? :зуби: А мене в цьому сенсі ще смішать серіали, де зима, сніг йде, вітер свіще, а усі з босими головами :-) І це волосся впереміш зі снігом, яке в'ється на вітру - на їхню думку красиво, а насправді аж дивитися страшно :-)

І вони закацюрбують практично насмерть? :зуби: А мене в цьому сенсі ще смішать серіали, де зима, сніг йде, вітер свіще, а усі з босими головами :-) І це волосся впереміш зі снігом, яке в'ється на вітру - на їхню думку красиво, а насправді аж дивитися страшно :-)

Так! Все без шапок. В одному із серіалів весь час камера на тоненькі замшеві черевики наїжджала. Типу, ось як страждає людина на роботі:D. Хто заважав людині купити собі якісь уггі невідомо :D

То в Америці так і ходять всі як попало взимку.

То в Америці так і ходять всі як попало взимку.
Треба до них наших бабусь відправити для обміну досвідом – одразу будуть усі в шкарпетках по вуха, у шапках по очі та шарфах на роті

Комусь вже пора спати ? ( тільки не мені, звісно ?)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Моя робота в співпраці з AI, ми створили портрет королеви ночі.
Якшо хтось думає шо я курив, а AI створював, то нічого подібного, треба перебрати 200 ключових слів у різних варіаціях, і 500 згенерованих варіантів.

07352A5B-1F6C-4B49-8550-46FD3DEF8402.jpeg

Так. Суп, борщ, котлети, вареники, сирнички та цукерок
А я вперше купив невеликий стейк вагю, не маю найменшего понятия як його готувати :) сподіваюсь, що півтори хвилини з обох сторін буде достатньо. Треба хоч раз його спробувати :)

Сирнички це мегалайк! Ніяк не можу знайти нормальний творіг в наших бебенях ))

ТС лайк за тему!

Зараз уже є якийсь новий термін як називаються художники озброєні AI?
Коротше я тепер буду AI Artist.

2C4090C3-6479-46F9-AA44-C82D49E68CD6.webp

Назад
Зверху Знизу