Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
20230928_165131.jpg
Донька малює? Дуже симпатично :любов:

Роза мене вже підзабула, знову гарчить.
Ох ця Роза :D Ім'я таке ніжне, а сама.. Ну це приколи такі. Типу як височенному кремезному мужику дають кликуху "Малюк".

А тобі який термін треба обов'язково допрацювати оффлайн?

Ні, я не засну, якщо немає тиші.
Це якщо намірилася спати.
А якщо твердо вирішила: "слухаю книжку, дуже цікаво, послухаю хоч ще десяток сторінок, ні в якому разу спати не буду" - тоді трапляється усяке :D Читала, є навіть такий засіб швидкого засинання: твердо сказати собі "спати не буду" - кажуть, що засинають через пару хвилин. :D

Насправді таке буває не часто, ну пару раз на місяць, щоб я задрімала, слухаючи книжку. Та й все одно ж прокидаюся, вимикнути-то треба :)

А якщо твердо вирішила: "слухаю книжку, дуже цікаво, послухаю хоч ще десяток сторінок, ні в якому разу спати не буду" - тоді трапляється усяке :D Читала, є навіть такий засіб швидкого засинання: твердо сказати собі "спати не буду" - кажуть, що засинають через пару хвилин. :D

Насправді таке буває не часто, ну пару раз на місяць, щоб я задрімала, слухаючи книжку. Та й все одно ж прокидаюся, вимикнути-то треба :)
Я вивчала частини компа і шо вони роблять і ще багато чого , читати сьогодні не зможу і слухати теж і говорити. Спокійної ночі всім .

А якщо твердо вирішила: "слухаю книжку, дуже цікаво, послухаю хоч ще десяток сторінок, ні в якому разу спати не буду" - тоді трапляється усяке
Ну як ти можеш знати що зі мною трапляється. Я ніколи не засинала, якщо немає тиші. А якщо вже дуже-дуже хочеться, так що сил нема, то це приривчастий неглибокий сон, бо постійно прокидаюся.
Звісно, якщо мені кілька діб не давати спати, то мабуть і в шумі засну, але це вже крайні обставини.

Ну як ти можеш знати що зі мною трапляється.
Та я ж про себе! :) Треба читати так: "якщо я намірилась спати..." і далі за текстом :ги:
Нічого не зрозуміла
Щось таке пригадується ти писала ще влітку, типу "мені треба буде попрацювати в вересні". А оскільки частина вересня була зайнята іншим, і він вже закінчується.. Мені здалося, мова йшла про "треба попрацювати місяць в реалі". Ось і питаю, чи треба, чи можна в будь-який момент піти на дістанційну.

Назад
Зверху Знизу