Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мета життя - прочитати якнайбільшу кількість книжок. І все одно - озираючи подумки усю "гору" книг, що написали люди за усю історію існування людскості, розумію, що багато ще залишиться - і жалкую :)
В мене таке було і відпустило.

Так перед сном же. Зрозуміло, що якщо під час слухання сиджу чи стою (готуючи щось або прибираючи), то такого не станеться! :ги: Простіше сказати - я слухаю книжки практично завжди, - крім часу написання чи слухання чогось в Інеті :) Тож слухання книжки на ніч нічим не відрізняється від того, як усі інші люди (не слухаючі книжки) лягають спати. Книжка - звичний фон.
Ну от я б з книжкою не заснула, навіть якби дуже хотіла спати :)

Щось я забула про гру Поліанни.
Отже... радію, що мені довелося самій проходити тести з кібербезпеки, хоча співробітникам дали відповіді,(а мені просто про це не сказали). Але якщо я пройшла сама, значить хоч щось з того засвоїла корисне. І взагалі - це ж тренування мозку і все таке :-)

Сьогодні вперше стороння людина задала мені питання з приводу моєї української мови. То парикмахерка спитала чи українська - це для мене принципово. Я подумала і відповіла - так. А вона сказала, що її син теж перейшов, а їй складно, але вона чує, шо в Харкові вже багато хто розмовляє українською.

Яке гарне слово - парикмахерка. Не те що - парикмахерша.

Не парикмахерка, а перукарка.
Тьфу ти, точно! Я ще й пишу і думаю, що щось не те. А потім: та ні, ну парикмахер, не цирюльник же. А воно ж перукар! :-)
Але все одно парикмахерка звучить краще ніж парикмахерша :ги:

Сусід зверху так тупотить, що аж в мене ліжко дрижить. Що б з цього сказала Поліанна? Порадіти, що він сам ходить, а не вони удвох? :-)

Ну от я б з книжкою не заснула, навіть якби дуже хотіла спати
Це якщо книжка звичайна і ти її сама очами читаєш :) - тоді да, заснути ніяк.. А коли зручно лежиш в темряві і тобі читають..

В мене таке було і відпустило.
Ну супер тоді.

Кожна людина нехай робить так, як їй краще. Якщо тобі краще чогось позбавитися, то на здоров'я, якщо комусь краще за щось триматися - теж на здоров'я. Будь-який вибір не краще будь-якого іншого, бо сенсу в житті все одно немає. Треба тільки подорож з пункта А до пункта Б (в просторіччі "життя") зробити цікавішим персонально для себе. :)

Типу того. Або не "вони удвох + двійко дітей" :D
Я радію, що це швидко. Разів три туди-сюди пробіг і все. У них все швидко, а потім їх не чути, ось тому я вважаю, що мені дуже пощастило з сусідами :)
Це якщо книжка звичайна і ти її сама очами читаєш :) - тоді да, заснути ніяк.. А коли зручно лежиш в темряві і тобі читають..
Ні, я не засну, якщо немає тиші.

Була сьогодні у центрі. В черговий раз зловила себе на тому, що, побачивши руйнування, я мимоволі починаю вести уявний діалог з однією своєю колишньою подругою. Добре, що вона ніколи не зателефонує вже, а якщо зателефонує ... їй доведеться нести тягар прокльонів на цілу націю до 14 коліна

Для розрядки знову зайшла в канцелярію до "коріння мандрагори". Ну що, сидять, ростуть:D

20230928_165131.webp

Назад
Зверху Знизу