Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Сьогодні мала розмову зі співробітницею, яка працює у відділі, де було кілька сепаратисток. Мої сподівання щодо них не справдилися, не схоже, щоб вони змінилися, просто зараз мовчать. Мене це так зачепило! Я б таких звільняла з роботи.

Скільки їм років? Мені для особистої статистики.
Можна заходити до них у відділ і замість "Вітаю" казати "Слава Україні". Нехай їх родимчик схопить та дупу розірве

IMG_2017.webp

Скільки їм років? Мені для особистої статистики.
Можна заходити до них у відділ і замість "Вітаю" казати "Слава Україні". Нехай їх родимчик схопить та дупу розірве
Дві ненсіонерки. Сміливо можна звільняти.
Про Слава Україні - це гарна ідея, привітаюся та подивлюся на реакцію.
А одна - мого віку, але вона не те щоб сепаратистка, але погляди не дуже проукраїнські. З нею я взагалі не вітаюся і не розмовляю.

Дві ненсіонерки.

А одна - мого віку,
У них там що, гніздо?

Зі старими деякими біда в цьому сенсі. Батька моїх близьких людей під канонаду вивозили із сумнозвісного будинку на СС. До нього не могли додзвонитись, думали його вбили, а він не чув - скабеєву слухав на всю гучність. Друга мати знайомої. Наотерз відмовилася їхати "бо наші нам нічого не зроблять" Потім її рятувальники виколупували з квартири і спускали пожежною драбиною. Я не знаю що це - відсутність критичного мислення по старості, туга за молодістю, відсутність інстинкту самозбереження. З умовно молодими правда також. Хтось неймовірно та несподівано здивував своєю позицією, а хтось просто підтвердив тезу про те, що буття визначає свідомість

Останнє редагування:
Наотерз відмовилася їхати "бо наші нам нічого не зроблять" Потім її рятувальники виколупували з квартири і спускали пожежною лісницею
Ну от одній з цих співробітниць прилетіло в квартиру. Але навряд чи це змінило її погляди. Ну може вона просто мовчить, а не тому що залишилася при своїй думці. Ну от я привітаюся і подивлюся що скажуть. Впевнена, що почую у відповідь "здрастє". Але я тоді спитаю чому така відповідь. Все-таки я волію знати з ким працюю.

Ця фраза звела нанівець усю хорошість попереднього речення.
Так я ж і не планувала робити те речення хорошим :ги: Це був сарказм, - думала, це зрозуміло..
Так. Бо як інакше я б могла порівнювати ї з Енн? Книгу ж я щойно прочитала.
Може, вона тебе не дратувала, бо ти спочатку дивилася. :rolleyes: Думаю, картинка дещо допомогає/відволікає.
Мені здається, що тебе вона чомусь занадто чіпляє - в негативному сенсі :)
Нам усім незрозумілі чиїсь чіпляння до чогось, тільки свої зрозумілі. :-) А також, навпаки, чиєсь занадто трепетне ставлення до чогось. :) Ми усі взагалі зрозумілі тільки для себе. А інших розуміємо не так, як ці інші розуміють себе, а в міру можливості

Зі старими деякими біда в цьому сенсі. Батька моїх близьких людей під канонаду вивозили із сумнозвісного будинку на СС. До нього не могли додзвонитись, думали його вбили, а він не чув - скабеєву слухав на всю гучність. Друга мати знайомої. Наотерз відмовилася їхати "бо наші нам нічого не зроблять" Потім її рятувальники виколупували з квартири і спускали пожежною драбиною.
:рл:
Я не знаю що це - відсутність критичного мислення по старості, туга за молодістю, відсутність інстинкту самозбереження,
, промиті телевізором мізки. (хоча відсутність критичного мислення - те ж саме :угу: )

Зі старими деякими біда в цьому сенсі. Батька моїх близьких людей під канонаду вивозили із сумнозвісного будинку на СС. До нього не могли додзвонитись, думали його вбили, а він не чув - скабеєву слухав на всю гучність. Друга мати знайомої. Наотерз відмовилася їхати "бо наші нам нічого не зроблять" Потім її рятувальники виколупували з квартири і спускали пожежною драбиною. Я не знаю що це - відсутність критичного мислення по старості, туга за молодістю, відсутність інстинкту самозбереження. З умовно молодими правда також. Хтось неймовірно та несподівано здивував своєю позицією, а хтось просто підтвердив тезу про те, що буття визначає свідомість
Простіше і складніше водночас :
це їх стрижень.
Якшо його прибрати - рухне усе, на чому їх світосприйняття-світогляд та "життєвий досвід" тримається.
Вони це навряд чи розуміють свідомо, то інстинктивне відторгнення загрози для власного "маленького світу".
Переконувати там марна справа,
важливіше шоб горя не наробили ані собі, ані оточуючим - за цим варто пильніше дівитись

Ну от я привітаюся і подивлюся що скажуть. Впевнена, що почую у відповідь "здрастє". Але я тоді спитаю чому така відповідь. Все-таки я волію знати з ким працюю.
:клас: Думаю, саме так треба зробити :угу: Взагалі, все правильно питати прямо в лоба, щоб ніяких неясностей.

**
Наприклад, якось верхньо відносяться до когось чи намагаються гнобити, наприклад. Я в таких випадках в лоба питала: Які у тебе до мене претензїї? що я тобі зробила?
Тушуються, ніяковіють, перестають.

Мені для особистої статистики.
Ще ось для статистики. Зараз на роботі десь близько 15 співробітниць, точно не знаю. З них мабуть п'ятеро досить вільно спілкуються українською, коли до них звертаються мовою, в інший час - рос. Хоча щодо однієї не впевнена, вона може і постійно. Ще директорка - вона давно і завжди українською. Ну і от ще я перейшла на постійній основі. Тобто з 15 - троє українською. Сумна статистика :(

Ну от одній з цих співробітниць прилетіло в квартиру. Але навряд чи це змінило її погляди.
Звісно, не змінило. "Україна винна, бо опирається. Не опиралася б - нічого і не прилетіло б". Такі у них у всіх думки.

У мене зараз випадково вийшло знімання інформації :-)
Читаю книжку, там у дівчинки питають: "Як звати короля?", щоб перевірити чи не амнезія у неї. На цьому сторінка закінчується, я книгу відкладаю, щоб взяти морозиво, а думка розвивається. Уявляю, що вона не знає як і спитає " якого саме?", адже король може бути не тільки теперішній, а й колишній. А їй нібито відповідають жартома: "Георга п'ятого" :-) Беру книгу, перегортаю сторінку, ну і короля звати Георг п'ятий :ги:

Сумна статистика :(
Я так розумію, Лена цікавилася статистикою щодо проукраїнська/проросійська.
А на ХФ яка сумна, із 500 троє.
Як бачимо по ХФ, "спілкування російською" не дорівнює "проросійська позиція".

Прочитала як "нявкають" :D
Мняв! :кіт: Зараз п'ю каву. З сиром, сметаною та джемом. Кішка як тільки унюхає каву, одразу розуміє - зараз буде сметана! :любов: :-) І біжить заздалегідь, я ще не дістала з холодильника, а вона вже вимагає :)

Назад
Зверху Знизу