Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Може на роботі ноут візьму, все одно він там зараз не потрібен.
Забула на це відреагувати одразу, а потім думаю: спрошу у Іри, може, їй можна з роботи ноут брати додому? І думаю така - це я сама подумала чи, може, прочитала? :D Таки прочитала. :ги: Це було б чудово, - одразу зовсім інше відчуття ввімкнення в коло спілкування :)

image.webp

Забула на це відреагувати одразу, а потім думаю: спрошу у Іри, може, їй можна з роботи ноут брати додому? І думаю така - це я сама подумала чи, може, прочитала? :D Таки прочитала. :ги: Це було б чудово, - одразу зовсім інше відчуття ввімкнення в коло спілкування :)
Та якщо в темі дуже рідко дописи, то зиску з того... Тим більш я вже налаштована на село, тож ноут мені вже не потрібен :)

А тобі як удома? Я все хотіла спростити, але весь час щось відволікало:)
Та я потроху вже писала - як. Поки що займаюся прибиранням, пранням. Ну і було б нуднувато, якби був час для нудьги, а зараз нема коли :-)
Звісно, було б добре, якби не вибухи. А так важко повністю розслабитися.

Та я потроху вже писала - як. Поки що займаюся прибиранням, пранням. Ну і було б нуднувато, якби був час для нудьги, а зараз нема коли :-)
Звісно, було б добре, якби не вибухи. А так важко повністю розслабитися.
То добре, що нема коли:D
Якщо ти сьогодні чула, то то писали размінування

То добре, що нема коли:D
Якщо ти сьогодні чула, то то писали размінування
Ні, сьогодні не чула. Вчора мало спала та ще був важкий день, то вирубилася.
Хоча вдень кілька разів щось гупнуло, але хз що то. Я саме була біля дороги, де бетономішалка працювала, вона вчора так дуженько гупала, то я подумала, що може це вона знову. А потім зайшла в метро, а там я не хвилююся :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
На ХГ перукарні одна на одній, через кожні 20 метрів. Таке враження, що у жителів цього району волосся росте набагато швидше, ніж в усіх інших людей :-)
Так густо раніше були тільки аптеки.

На ХГ перукарні одна на одній, через кожні 20 метрів. Таке враження, що у жителів цього району волосся росте набагато швидше, ніж в усіх інших людей :-)
Так густо раніше були тільки аптеки.
Все логічно. Зайшов до перукаря - отримав інфаркт, в аптеці прийняв валідол і пішов до наступної перукарні виправляти причину інфаркту:D

Назад
Зверху Знизу