Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як же незвично з компа писати.

Ти завжди казала, що не любиш пити, а любиш їсти, так чого б не їсти каву? :ги: Я справді, ну ніяк не зрозумію, чого ти не в наших, кофеманських, лавах :) Тиск дозволяє, ВСД взагалі наполягає, щоб пила, смак подобається, а ти не п'єш :)
П'ю інколи. Можна їсти каву, але коли хочеться пити, то воду або чай. Зранку каву мені точно не хочеться :)

То вона ж і вдома готує різні цікаві страви.
Алінка просто чудо.
Ну тоді і наша кішка-Мася не менше чудо :) Вона теж готує різні цікаві страви і взагалі ії з кухні не виженеш :rolleyes: Я правильно вловила суть - чудо це дівчата, які розмовляють українською і їхне хоббі - кулінарія? :-)

Божечки, як це прекрасно - писати з компа! :любов: Ну хоча б з ноута.. (я тільки що пересіла з компа на ноут, комп мені не дуже часто дістається).
Але писати з телефона... :рл: :-) Пересісти з телефона на комп - це все одно як спав-спав півтора року на продавленій розкладачці чи взагалі у спальному мішку - і почати спати на нормальному ліжку з ортопедичним матрасом. :любов:
Взагалі-то я мала на увазі, що на оновлений форум заходила з компа лише кілька разів, тому незвично. Але загалом - так, відвикла від компа, навіть у старому варіанті хф.

Ти зараз читаєш щось? Як взагалі твоя ел.книжка, працює? Я продовжую слухати жіноче фентезі :) Зараз
Ганну Мінаєву слухаю. Харків'янка. Навчалася у ХПІ. Пише те, що я й люблю - академія, дракони, магія, відьми, некроманти, артефакти :-)
А чому ти питаєш про читалку? Я хіба на неї скаржилася?
Сьогодні взяла в бібліотеці Поліанну і читала в метро :)

А чому ти питаєш про читалку? Я хіба на неї скаржилася?
Не точно пам'ятаю, але щось таке майнуло..
Сьогодні взяла в бібліотеці Поліанну і читала в метро :)
Яка приємна книжка :) Теж її почитую іноді - онлайн, щоб текст з картинками :)

7ykvIHBbseLt-ocJ6oR27qENn8Tzdx4tlf0egc9Uw&usqp=CAU.webp

Ще є "Поліанна виростає", теж читну.

Назад
Зверху Знизу