Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Насправді мені в тому чаті жалко стало мужиків, яких там абьюзять . Злі жарти ... я стаю соціопатом.

Щас кину тапком, з пальми впадеш.
**
Ганна і Андрій, поставте ави, будьласочка. Бо поки вчитаєшся, де хто! :-) Дуже незручно бачити однаково зелені кульки, і тільки букви різні :)

Трапилася тітка, слухаю :) "Бог усюди!". Згадалася книжка про Мерилін Монро, вона там в дитинстві, роздумливо: "Пастор каже, що Бог усюди. Невже навіть у цукерниці? Дивно місце для нього, як на мене" :іржач:

Останнє редагування:
Насправді мені в тому чаті жалко стало мужиків, яких там абьюзять . Злі жарти ... я стаю соціопатом.
Шкода, що в цьому чаті неможна когось в ЧС кинути. Хоча в принципі в групах це можливо, каже інтернетік. Треба узяти список підписників тг-каналу і навпроти конкретного юзера повинно бути 3 крапки, ось там можна вибрати "заблокувати". Але в цьому чаті такого нема :хмммм:
Ось кого б я з задоволенням заблочила, так це Марію/Світ карамель. А ще Амвросія/Слобожанчанина та Общ.др.трезвості. Хоча, між іншим, цей останній на фоні тих перших ще марципанчик.

Питання в тому, чи це відчуття назавжди залишається.
Ні, звичайно, і це найнеприємніше! :ги: Ніщо не в змозі таке відчуття нам дати назавжди. :) Як і вічне життя в одному і тому ж тілі, наприклад.

Ну, якщо курс завершено, тоді питання: що це тобі дало? Ти зробив якісь висновки чи отримав відповіді чи просто як досвід?
Колись в бабусі на горищі стояв старий телевізор, в мене був інтерес розкрутити його і подивитись що там. Реальність так само можна розкрутити і подивитись як вона влаштована.

Колись в бабусі на горищі стояв старий телевізор, в мене був інтерес розкрутити його і подивитись що там. Реальність так само можна розкрутити і подивитись як вона влаштована.
:угу: Цей намір зрозумілий.

image.webp

Там у вас велика місія , Ганю. Погладити по голівці пом'ятих і покоцаних життям хлопів
Ні. Я свою місію відпрацювала . Більше того не буде . Як що людина потребуе жалости, то її вибір .

:угу: Цей намір зрозумілий.
А ну, давайте сюди викрутки! Потім ходи, чини світобудову :D

Назад
Зверху Знизу