Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А яка у неї відмазка? Бо у мене такого в житті якось ніколи не було.. Щоб домовилися, і чомусь хтось не прийшла. Ото у сні тільки :ги:
Завжди якась буває. Позавчора - "я все-таки подумала: давай завтра". Вчора - "ой, я на роботу дуже зайнята, в мене завал, не можу розмовляти, давай іншим днем". Я зараз спокійна після бази, тож вирішила не випитувати і не тиснути. Ні, то ні.
До речи за 5диб психолога мени не тики дала та ще сказала що вона пизнала багато нового и це звисно не **** на шо я примголошено червоний, сказала якщо б я буду психологом то це добре, дзуськи не буду колупатись в ваших мизках и душах
В тебе був **** з психологом?
Таксиподано майже
Допобачення телебаченнч
Тиши усим
Повертайся! ❤️

Завжди якась буває. Позавчора - "я все-таки подумала: давай завтра". Вчора - "ой, я на роботу дуже зайнята, в мене завал, не можу розмовляти, давай іншим днем". Я зараз спокійна після бази, тож вирішила не випитувати і не тиснути. Ні, то ні.
О! Раніше для зустрічі з подругою мені доводилося втискатися між її роботою, перукарем, манікюром та чоловіком. Але потім діти подарували їй собачку (1 кг, у дорослому стані) І тепер треба ще встромитись між грумером і педикюршою цієї істоти :D

Останнє редагування:
З приїздом до Харкова мене переставила цікавити група. Я про це вже писала, так? На кого б її збагрити?

Як у вас всіх справи? Що поробляєте?
Дайте розгорнуту відповідь :ги:
Брала участь у вирішенні питання віконних укосів. Билася, як лев, і вбивалася, як лихвар за кожну гривню :D
Тепер заспокоююсь, бо аж голова розболілася :кава:

Нікого нема, то тему закриваємо? :-)

Подивилася нарешті "Хід королеви". Дійсно, дуже класно зняли. Ти дивилася його до Енн, а я після, виходить :)
Дуже дивно, що в фільмі тема транквілізаторів грає чи не найважливішу роль. :ги: Чого вони вирішили так це підкреслити.. Виходить, без пигулок "Лібріум" талановита дівчинка нічого б не досягла?
Шо за пропаганда препаратів? :-)

Хоча пам'ятаємо. Мексиканські індіанці першими підписалися б :ги:
Та просто вирішили додати щось незвичайне. Не на всіх же так транквілізатори діють, що люди стають шахматними геніями. А вони у фільмі показали саме таку дію на неї. А була б просто талановита дівчина, було б не так цікаво.
Чому? :rolleyes: :-)

Я вирішила почати їсти капусту, бо це корисно. Але ж яка вона тверда! Ви де купуєте, щоб нормальна була? Це пізні сорти тверді, але ж хіба вони пишуть сорти, як продають.
А, пекінську можна купувати, вона м'якенька :)

Я вирішила почати їсти капусту, бо це корисно. Але ж яка вона тверда! Ви де купуєте, щоб нормальна була? Це пізні сорти тверді, але ж хіба вони пишуть сорти, як продають.
А, пекінську можна купувати, вона м'якенька :)
То її рубати треба тоненько-тоненько, пом'яти з сіллю та олійкою її олійкою:їжа:

Скрізь має бути місце, куди можна повернутися :)
Мені тепер треба тут більш активне спілкування, бо мені трохи нудно. Треба час від часу заходити, щоб було що прочитати чи написати :)

Щось жильці зверху сьогодні шумні. Щойно хлопець так позіхнув вголос, що аж я почула :-)
А то трохи раніше кіно дивилися. Теж гучненько. Тоді я увімкнула музику, щоб їх не чути. Через кілька пісень вимкнула, прислухалася - тихо :-)

То її рубати треба тоненько-тоненько, пом'яти з сіллю та олійкою її олійкою:їжа:
Я так і роблю, але вона все одно тверда. Я ж магазинну рідко вживала, то й забула, що такі твердючі сорти бувають. Та це я брала в супермаркеті, може вони спеціально таку везуть, що добре зберігається, у них же замовлення величезні. Може на ринку інша буде.

Мені тепер треба тут більш активне спілкування, бо мені трохи нудно. Треба час від часу заходити, щоб було що прочитати чи написати :)

Щось жильці зверху сьогодні шумні. Щойно хлопець так позіхнув вголос, що аж я почула :-)
А то трохи раніше кіно дивилися. Теж гучненько. Тоді я увімкнула музику, щоб їх не чути. Через кілька пісень вимкнула, прислухалася - тихо :-)
Причаїлися :D
У мене іноді сусід зверху тапками човгає, але рідко. Зате був із сусіднього під'їзду один, то він якісь шаманські піснеспіви влаштовував уночі. Коли до нього делегація прийшла з нашого під'їзду, він дуже здивувався. Але з того часу в нього тихо:D

Я так і роблю, але вона все одно тверда. Я ж магазинну рідко вживала, то й забула, що такі твердючі сорти бувають. Та це я брала в супермаркеті, може вони спеціально таку везуть, що добре зберігається, у них же замовлення величезні. Може на ринку інша буде.
Це ти її загрубо нарубала, ось і тверда.

Назад
Зверху Знизу