Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Повірит в себе і дати собі все то, це реально .

Вечір добрий. Поацююююю.... ***** по 7-8 уроків набрала .

До вчорашнього дня про цей пиріг і не чула. Інтернет підсунув. Я навіть рецепт читати не стала, але назва запам'яталася. І ось будь ласка, - ти ввечері про нього пишеш і Фьям рецепт приносить. Відьомство якесь.
:клас: :)
Доведеться, напевно, спекти. У найближчі 10 років
Я у тісто покладу цукор, якщо що :-) Не вірю, що може бути пиріг без цукру, це маячня якась, а не пиріг :ги:

Мені сьогодні снилося чорне кошеня :любов: Воно спочатку сиділо на моєму балконі, але поки я думала, як його звідти дістати, воно вже втекло. Пізніше дивлюся - а воно вже у мене в хаті :любов: Причому у мене в хаті вже декілька котів живуть, і я думаю - ой, ну ще одне буде, яка різниця :-) Назву Тома, якщо дівчинка, і Том, якщо кіт :-)

Ну, ось - гриби дають такий єфект
Я би так в кучу все не узагальнював як гриби. Мухомор він колись в давні часи був священним, а жреці знали про його властивості, тому розказували темному народу байки що він отруйний, щоб його не споживали кому не положено. Так воно і до цього часу закріпилося.

Я би так в кучу все не узагальнював як гриби. Мухомор він колись в давні часи був священним, а жреці знали про його властивості, тому розказували темному народу байки що він отруйний,
Так він таки і є отруйний - якщо засмажити кіло з цибулею і з'їсти, як шампіньони :іржач:
щоб його не споживали кому не положено. Так воно і до цього часу закріпилося.
Нарід би просто не зміг додержуватися мікродоз. Жрали би кілограмами і масово мерли. Тому заборонили в принципі, це простіше.

Так він таки і є отруйний - якщо засмажити кіло з цибулею і з'їсти, як шампіньони :іржач:

Нарід би просто не зміг додержуватися мікродоз. Жрали би кілограмами і масово мерли. Тому заборонили в принципі, це простіше.
Та ні, сім кілограм треба зʼїсти шоб прямо спробувати вмерти.

Ну він при банальному відварюванні стає придатним для кулінарії і дуже смачний.

:eek: Ось як! Ну тоді точно - змова жреців :-)
Для чого такий міф створювати для наприклад блідої поганки?
Раз її скуштували, два - і точно померли, і не треба нічого вигадувати.
А так можна створити міф і розказувати щодня по телевізору - і ще шось перестануть їсти.

Ніколя Петрович насмішив :D

у алевтини три коханця
в різноманітті ****у сенс
класичний гліб ілля сучасний
і теплий ламповий василь

гліб для отримання інтиму
дівчат проводить кожен раз
а гриць провів собі для цього
всього один раз інтернет

в олега крутять на морози
три пальці лівої ноги
на дощ у нього зводить руку