Отже поки форум ХФ був у відключці у четвер я був у мухоморній подорожі, що забезпечили 12 грамів червоного мухомора.
Це зайняло майже весь день і всю ніч.
Разів чотири за цей час я засинав і просинався. Так думаю це такий механізм щоб нервова система могла це вивезти.
Засинання і сон безтурботні, а коли просинаєшся сонливості ніякої немає і відразу чисте як кришталь мислення.
Ото ж нічого не чекаючи я пішов спати, а коли прокинувся години через дві я зрозумів що мухомор уже зі мною.
Це його властивість. Коли він є, ти відчуваєш його присутність.
Першим ділом я згадав Дона Хуана, який роздупляв Карлоса з допомогою мексиканських грибів, щоб змістити йому точку збірки і показати що так звана "реальність", до якої всі прибиті як листочки до гербарія, зовсім не така усталена.
Отож я відразу зрозумів що в мене змістилася точка збірки і мухомор переключив мене з тоналю в нагваль.
Картинка перед очима почала стробити. Я роздивився це коли їв круасан, це виглядає як ти купив два однакових круасани і вони однакові в цілому, але різні в деталях, і так міняється картинка швидко перестрибуючи. Тобто реальність уже має не одну версію.
Далі я погано памʼятаю. Добре що час від часу я встигав схопити телефон і записати що відбувається.
Далі я записав що мухомор розбудив мене в пів одинадцятій вечора і почав показувати що все є повтор.
Це взагалі його окрема особливість, донести що ти гуляєш в петлі повторів.
Отже сам читаю з записів свої інсайти -
"Поняття і є самим понятником, ставляться ним же, для самого себе, щоб самому зрозуміти, просто так, щоб вони понятлися і зрозумілися.
Я весь час просинаюся щоб просинатись
Не треба цього робити".
Шо б це не значило, на той момент для мене було цілком логічним наскільки його можна висловити словами.
Поскільки я нічого ще не їв у той день, десь до 4 дня, мені прийшло рішення піти в МакДональдс купити поїсти. Я кажу прийшло рішення, тому що в цей час всі рішення за тебе приймає мухомор, він як вихователька водить тебе за руку.
Я не був впевнений що можу ходити і говорити, але перевірив і все було в порядку.
Коротше кажучи потім коли я обідав бургером і його лишилась половинка, мені щось хотіли показати на цьому прикладі, але я не розібрався.
На наступний день зранку я зрозумів що процес не закінчився і пів дня ще продовжувались умовно кажучи постефекти.