Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мухомори - це так по-задзеркальному! :ги:

image.jpg

Гусениця, що говорить, з кальяном у зубах на капелюшку гриба-велетня виглядає підозріло. А її порада спробувати на смак гриб-мухомор, так легко взяти і відкусити, без термічної обробки, навіть окропом не ошпаривши, слід було б проігнорувати. Але Аліса по простоті душевної послухалася, і її почало ковбасити. З тілом почали відбуватися бозна-які метаморфози, комахи заговорили, а квіти показали свої справжні лички :) Керрол знав, про що писав. Бертон з повним розумінням знімав.

• Це смішно!
Реакції: E.N
Отже поки форум ХФ був у відключці у четвер я був у мухоморній подорожі, що забезпечили 12 грамів червоного мухомора.
Це зайняло майже весь день і всю ніч.
Разів чотири за цей час я засинав і просинався. Так думаю це такий механізм щоб нервова система могла це вивезти.
Засинання і сон безтурботні, а коли просинаєшся сонливості ніякої немає і відразу чисте як кришталь мислення.
Ото ж нічого не чекаючи я пішов спати, а коли прокинувся години через дві я зрозумів що мухомор уже зі мною.
Це його властивість. Коли він є, ти відчуваєш його присутність.
Першим ділом я згадав Дона Хуана, який роздупляв Карлоса з допомогою мексиканських грибів, щоб змістити йому точку збірки і показати що так звана "реальність", до якої всі прибиті як листочки до гербарія, зовсім не така усталена.
Отож я відразу зрозумів що в мене змістилася точка збірки і мухомор переключив мене з тоналю в нагваль.
Картинка перед очима почала стробити. Я роздивився це коли їв круасан, це виглядає як ти купив два однакових круасани і вони однакові в цілому, але різні в деталях, і так міняється картинка швидко перестрибуючи. Тобто реальність уже має не одну версію.
Далі я погано памʼятаю. Добре що час від часу я встигав схопити телефон і записати що відбувається.
Далі я записав що мухомор розбудив мене в пів одинадцятій вечора і почав показувати що все є повтор.
Це взагалі його окрема особливість, донести що ти гуляєш в петлі повторів.
Отже сам читаю з записів свої інсайти -
"Поняття і є самим понятником, ставляться ним же, для самого себе, щоб самому зрозуміти, просто так, щоб вони понятлися і зрозумілися.

Я весь час просинаюся щоб просинатись
Не треба цього робити".

Шо б це не значило, на той момент для мене було цілком логічним наскільки його можна висловити словами.
Поскільки я нічого ще не їв у той день, десь до 4 дня, мені прийшло рішення піти в МакДональдс купити поїсти. Я кажу прийшло рішення, тому що в цей час всі рішення за тебе приймає мухомор, він як вихователька водить тебе за руку.
Я не був впевнений що можу ходити і говорити, але перевірив і все було в порядку.
Коротше кажучи потім коли я обідав бургером і його лишилась половинка, мені щось хотіли показати на цьому прикладі, але я не розібрався.
На наступний день зранку я зрозумів що процес не закінчився і пів дня ще продовжувались умовно кажучи постефекти.
Так то було отруєння і інтоксикація .

Привіт.
Добре, що форум запрацював. Бо сумно було без нього.
І не кажи. Ходиш, ходиш цим інтернетом, а воно все не те, як на іншій планеті, і координати в порталах не працюють...

Дуже цікаве переживання. А ти сміливий. :ги: Я б не наважилася.. Хоча на відео дівчина дає рекомендації, то ж, мабуть, вона теж з сміливих :)

Щодо "Я весь час просинаюся щоб просинатись
Не треба цього робити".

В моїй школі є поняття жити вдень і жити вночі. Вночі - я так розумію, це коли якби спиш і тебе ведуть. Причому ведуть правильно, так, як ти сам себе вести і не зміг би, бо весь час про щось замислювався би і не довіряв інтуіції.

А жити вдень - вже зрозуміло, що навпаки, так, як звично для нашої цівілізації - весь час діяти обмірковано.

Ось бачу, гриби дозволяють людині користатися шляхом ночі. :)

Назад
Зверху Знизу