Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доречі, на мою думку воно вже мертве. ) Деякий час.
А я думаю, що ще живе :(
десь близько до трьох місяців на нас чекають дуууже цікаві новини
Знов думаю, що все ж таки про смерть хйла. Ну і, звичайно, щось заворушиться.

Згадала ще, воно якось мимохідь прозвучало, це стосовно поганих новин (про ковід перед цим була розмова) - таке, що вже після війни буде ще щось. Я так з інтонації зрозуміла, що не катастрофічне, але теж щось неприємне. Чи це стосовно хвороб чи інше - хз.

Щось про цікаві ефекти від мухомору казав один учень школи (його вже немає в живих). Він був колись наркоманом, і навіть вже коли був у школі, то пив полин - не зміг відмовитися, хоча йому пропонували заварювати збір трав, щоб зіскочити, він не захотів. Але займався він багато, і якісь езотеричні вміння в нього були.

Пошукала книги з серії "Енн". Є українською. Цікаво, що там буде далі. Одну подробицю (неприємну) вже знаю, так що вона не буде зненацька.. Та й той час можна пропустити. Там в кожній книзі є помітка: Енн з такого-то віку по такий-то. Типу з "22 років по 24". Почала читати - ну як же класно написано :) До речі, Енн була симпатичною, як виявилося. З товстими косами, а не тими жалюгідними пацючиними хвостиками :-) А от щодо зовнішності Гілберта ще дізнаюся :ги:

Пошукала книги з серії "Енн". Є українською. Цікаво, що там буде далі. Одну подробицю (неприємну) вже знаю, так що вона не буде зненацька.. Та й той час можна пропустити. Там в кожній книзі є помітка: Енн з такого-то віку по такий-то. Типу з "22 років по 24". Почала читати - ну як же класно написано :) До речі, Енн була симпатичною, як виявилося. З товстими косами, а не тими жалюгідними пацючиними хвостиками :-) А от щодо зовнішності Гілберта ще дізнаюся :ги:
У нас в бібліотеці мабуть вся серія є, бо бачила, що багато книг. Теж збиралася колись почитати, але не так швидко, бо не люблю одразу після кіно, треба, щоб забулося.
Що Енн симпатична - знімає багато питань :)
Хоча ж мені і ця досить непогана. То просто всі кажуть,то вона страшна.

бо інакше кількість депресій була б набагато більша.
Депресій не поменшало. Є просто час, коли такий стан проявляється гостро. А потім, залежно від ступеня емоційної лабільності, прояви набувають іншого характеру. Організм виробляє собі захисну реакцію, не даючи психіці остаточно йти в рознос. Але це все хворі прояви. І як воно надалі позначиться припустити складно. ІМХО, за результатами особистих спостережень

Депресій не поменшало. Є просто час, коли такий стан проявляється гостро. А потім, залежно від ступеня емоційної лабільності, прояви набувають іншого характеру. Організм виробляє собі захисну реакцію, не даючи психіці остаточно йти в рознос. Але це все хворі прояви. І як воно надалі позначиться припустити складно. ІМХО, за результатами особистих спостережень
Я не про депресії всіх людей, а лише про учнів школи. І не про те, що їх поменшало, а про те, що вони не виникли, або виникли не такі важкі, ніж якщо від самого початку знати, що війна буде наприклад три роки. Легше ж, коли віриш, що пів року. Не просто надієшся, а впевнена у цьому.

Останнє редагування:
Легше ж, коли віриш, що пів року. Не просто надієшся, а впевнена й у цьому.
Так, легше, згодна. Бо є тимчасова точка до якої потрібно дожити і бажано при здоровому глузді. Горезвісні "два-три тижні"(с) Але це працює. І дає можливість мобілізувати себе до наступної точки.
Серед моїх подруг, та їх дітей, зачепило всіх. З більшими чи меншими наслідками. Є дуже сумні випадки, на жаль.

IMG_1868.webp

Назад
Зверху Знизу