Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я б не наважилася.. Хоча на відео дівчина дає рекомендації, то ж, мабуть, вона теж з сміливих :)
Наважитись по справжньому це треба брати напарника і подалі в гори, не лякати нікого, бо починається повний відрив башки. Ну знову по Дону Хуану без відхилень. І якщо ставиш якусь задачу перед собою звичайно.

Наважитись по справжньому це треба брати напарника і подалі в гори, не лякати нікого, бо починається повний відрив башки. Ну знову по Дону Хуану без відхилень. І якщо ставиш якусь задачу перед собою звичайно.
Сподіваюся, на цей раз ти залишиш дослідження на післяперемоги.. :)

Абсолютно вірно. Продуктами розпаду ворожих організмів:піп:
Ні, ну ви бачили? Вони значить розпадаються, морально, можна сказати, розкладаються, деградують так би мовити, а всю цю ****уху мені дивитися?!?

Останні новини з моєї школи: десь близько до трьох місяців на нас чекають дуууже цікаві новини. Але так, війна ще не скоро закінчиться :(
А мені так хотілося в це вірити, коли перед НР написали в групі, що цьогоріч буде те, чого ми усі чекали. Звісно, що ми подумали про перемогу. А перед цими заняттями написали: ну, от і настало те, чого ми так довго чекали - семінар на базі (бо останнім часом він був на західній Україні).
Хоча я рада, що тоді зрозуміла так, бо легше було жити. Та думаю, що саме так сказали спеціально, бо інакше кількість депресій була б набагато більша.
P. S. Якщо хтось не зрозумів - я на семінарі.

Назад
Зверху Знизу