Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:-)
свіжа птиця м’ясо
інша смакота
на столі відколи
завели кота
©️Хлібчик
Мабуть кіт породний
З кицьками живе.
Кошенят господар
Людям продає.
З того має гроші,
Й їжу на столі.
Долари у банці
Зариті в землі.

Ми в курсі :-)

А взагалі - нарешті, да? :-) Офіційно дозволили не намагатися подобатися людям, не бути ввічливими, - робіть що хочете :іржач:
Думаю, що порада виключно для піпл плізерів. Для тих, хто не має цього в собі, будуть протилежні поради. Бо потрібен баланс, а не вести себе як печерні люди.

Думаю, що порада виключно для піпл плізерів. Для тих, хто не має цього в собі, будуть протилежні поради. Бо потрібен баланс, а не вести себе як печерні люди.
Ага, значить дірочку свердлити не можна. Ну добре.

Психологія зараз навчання любити себе і говорити чесно і виражати почуття але, к велике але, як що ти хочеш жити в суспільстві , то поводься екологічно з іншими людьми бо вони теж люди як і ти, в них е почуття і кордони.

Ми в курсі :-)

А взагалі - нарешті, да? :-) Офіційно дозволили не намагатися подобатися людям, не бути ввічливими, - робіть що хочете :іржач:
Як це що хочете. А чого інші це дозволяють. Що хочете можна робити з людиною без кордонів а з іншими то заборонено. Мені це нагадуе дитячий садок , коли забрали лопатку і не отримали нею потім по голові. :D

То я готуюсь до 1 вересня

Я радий що прийшов мій улюблений оксамитовий сезон.
А травень? По температурі схожий, + ще енергія. Бо справа йде на розквіт, а вересень, нажаль, до згортання..

Так-то я теж радію, що прийшов :ги:

Назад
Зверху Знизу