Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Такий яскравий місяць, що аж зірок не видно. Ведмедиця ледь-ледь світить. Супутники у мене не видно :(
Не так давно, коли місяць був такий ясний, я ходила по низу :іржач: Ото вигадала! Та взагалі-то це було цікаво :угу:

Овва! :eyecrazy:
Пам'ятаєте психологиню Стрілецьку? Я ще писала, що вона з чоловіком розлучилася. Він українець, а вона з Оренбурга. Після розлучення відео перестали виходити, і чи писали, чи то я сама так подумала, що додому повернулася.
І ось щойно мені ютуб підсунув її відео, якому 4 місяці, українською!
Я полізла що-небудь шукати, і на якомусь сайті натрапила, що вона після розлучення зустріла іншого чоловіка і жила в Харкові! І наче волонтерила з початком цієї війни. Треба в інсті її пошукати, там, кажуть, більше про неї інфи.
А, там тільки фотки. Може було щось на .ру раніше, бо зараз на .сом, і з ру туди перекидає.
До речі розмовляє українською дуже гарно, акцент майже не помітний. Хоча, враховуючи наші діалекти, може те, що я вловлюю, не через рос щелепу, а через вчителів, які так розмовляли.

Останнє редагування:
І ось щойно мені ютуб підсунув її відео, якому 4 місяці, українською!
Я полізла що-небудь шукати, і на якомусь сайті натрапила, що вона після розлучення зустріла іншого чоловіка і жила в Харкові! І наче волонтерила з початком цієї війни.
Оце так новина! :клас:

А ми вибрали картоплю:оплески:
Вибрали картоплю, вигнали жука,
На городі жаба з'їла черв'яка,
Світить з неба місяць, щось шепоче ніч,
Догоряє тріска, кинута у піч,
У коморі миші стиха шарудять,
Листя у садочку з вітром гомонять...
На колоді Іра зірки розгляда,
Із сараю мовчки підгляда коза,
Комарі у небі, риба у воді,
Знову дід накидав віршоюринди...

У неї зараз багато цікавого, хоча б назва цього стріму! :)

ПІПЛ-ПЛІЗЕРСТВО: емпат-невротик-страх конфліктів, ЗСУ: нова світова етика! і хароші руські​

:-)

До речі розмовляє українською дуже гарно, акцент майже не помітний. Хоча, враховуючи наші діалекти, може те, що я вловлюю, не через рос щелепу, а через вчителів, які так розмовляли.
Ось як було, виявляється. Вона в 2010 році закінчила Оренбургську медичну академію і поїхала до Києва вчитися в Міжнародному інституті психології. Тобто, в Україні живе вже достатньо давно, щоб опанувати українську :).
.

Усе моє сільське життя описав :-)
Ось як було, виявляється. Вона в 2010 році закінчила Оренбургську медичну академію і поїхала до Києва вчитися в Міжнародному інституті психології. Тобто, в Україні живе вже достатньо давно, щоб опанувати українську :).
Та то зрозуміло. Але деякі тут народилися та досі не опанували українську.

Чого це? Вона діе мені на мозок
А я, навпаки, довго без музики не можу. Тобто, можу :-) (не помирати ж без цього), але починаю відчувати дедалі більший сум і якусь пригніченість. Починаю розбиратися, чого це так - аа, це я давно музику не слухала, не танцювала під неї. Аудіокнижками занадто захопилася :-)

:клас: особливо "із сараю мовчки підгляда коза" :іржач:

Ось красивий кліп". (с) Нажаль, якості ніякої, що взагалі-то дивно, це ж не перезаливка звідкись, а їхнє власне відео. На 1:50 - монумент, який стоїть якби замість того спірного монументу в Києві. І подумалося, що чудово було б, якби там була Богородиця-захисниця України, яку січові козаки вважали покровителькою. Думаю, це усіх би влаштувало :) (окрім тих, звісно, хто сповідує іншу релігію).

:-)
свіжа птиця м’ясо
інша смакота
на столі відколи
завели кота
©️Хлібчик

Назад
Зверху Знизу