Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Після смерті Юлія Цезаря місяць квінтіліс на його честь перейменували на юлій (липень), а згодом наступний імператор (Август) також був удостоєний іменного місяця - серпня.
Це латинські назви, які до речі стирили в російську мову. А українські назви автентичні, нам якось ні до чого в честь Юлія Цезаря. А нащо в Росії в честь нього я теж хз, вони такі тупі шо просто скопіювали бездумно. Взяли б хоча б в честь якогось свого пахана назвали місяці.

Це латинські назви, які до речі стирили в російську мову. А українські назви автентичні, нам якось ні до чого в честь Юлія Цезаря. А нащо в Росії в честь нього я теж хз, вони такі тупі шо просто скопіювали бездумно. Взяли б хоча б в честь якогось свого пахана назвали місяці.
Угу... місяць Ваньша наприклад...

У ТГ відео, де ніби росіянка хоче купити авто в поляка для свого брата, що воює з Україною. Розмовляє по телефону, показує оголошення. І поляк відмовляється, каже, що продав би, але Україні.
А от думаю: який гарний рекламний хід :-)

У ТГ відео, де ніби росіянка хоче купити авто в поляка для свого брата, що воює з Україною. Розмовляє по телефону, показує оголошення. І поляк відмовляється, каже, що продав би, але Україні.
А от думаю: який гарний рекламний хід :-)
Я теж хочу купити авто.
Таке

Переглянути вкладення 13421853

або таке

Переглянути вкладення 13421854

Назад
Зверху Знизу