Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Чи чули ви вислів: цибулі хочеться як на дощ? Моя співробітниця так казала, а я стала примічати, і помітила, що справді - хочеться цибулі, а потім дощ. Ну, не те щоб просто брати їх та їсти, а от наприклад, я люблю оселедець просто щ хлібом, і все. А буває, що хочеться з цибулею, і не просто там кільце, а прямо кусати їх багато. А потім дощ. Оце сьогодні згадала, бо їла так з оселедцем.
А потім погуглила, а він вислову такого не знайшов 🤷‍♀️

Чи чули ви вислів: цибулі хочеться як на дощ? Моя співробітниця так казала, а я стала примічати, і помітила, що справді - хочеться цибулі, а потім дощ. Ну, не те щоб просто брати їх та їсти, а от наприклад, я люблю оселедець просто щ хлібом, і все. А буває, що хочеться з цибулею, і не просто там кільце, а прямо кусати їх багато. А потім дощ. Оце сьогодні згадала, бо їла так з оселедцем.
Ніколи такого не помічала та й вислову не чула

От при всій моїй любові до блакитного, машину такого кольору я б не обрала. Тобто я не прямо проти, але вишневий краще. Хоча буває побачу таки дуже красивий блакитний, не звичайний, а якийсь гарний відтінок, то любуюся, але собі все одно не обрала б.
В взагалі мені все одно, бо я не люблю машини, я в неї тільки сяду, то мене вже нудить, хоча ще нікуди не їхали.
І навіть якщо машина нова :-)

Не, не знаю такого.
Знаю на сніг хочеться роли з креветками.

Мабуть то ексклюзивний вислів моєї співробітниці. А ще в неї був: Здравствуйте, дорогая радиопередача!

Не знала де цикорій взяти. Та повно його. Але я пройшла повз та купила в магазині :іржач:
Щось мені отой процес виготовлення не приваблює :)

Назад
Зверху Знизу