Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Слово "масло" у нас теж більш логічне, бо це завжди вершкове мається на увазі, і не треба кожен раз уточняти що воно вершкове. Все решту олія. А те що для техніки це мастило.
По російськи же все підряд "масло", і весь час треба уточняти яке воно для чого.
Це як у тому анеку:
"Казала я тобі, Грицю, іди до кулінарного технікуму а ти у механізаторський пішов..."
"І що?"
"Що-що... Руки тепер кожного дня мити треба. А міг би облизувати..."

Лено, як ти почуваєшся?
І всі інші також.

Лено, як ти почуваєшся?
І всі інші також.
Себе відчуваю. На дотик приємна :DНе повіриш, чекала сьогодні на дощ, бо голова була як чайник, але дощ не трапився. У мене, мабуть, передоз інформаційний. Тому я пасивна тут і загалом

Себе відчуваю. На дотик приємна :DНе повіриш, чекала сьогодні на дощ, бо голова була як чайник, але дощ не трапився. У мене, мабуть, передоз інформаційний. Тому я пасивна тут і загалом
Зрозуміло. А в мене два дні підвищена активність порівняно з іншими днями. Чи погода гарна чи то з радощів що поїздка відклалася. Хоча воно трохи гриміло і вчора, і сьогодні, і навіть пів хвилини був дощ :іржач: Але вже під вечір різко за хотілося спати. Так що може ще й піде.

Зрозуміло. А в мене два дні підвищена активність порівняно з іншими днями. Чи погода гарна чи то з радощів що поїздка відклалася. Хоча воно трохи гриміло і вчора, і сьогодні, і навіть пів хвилини був дощ :іржач: Але вже під вечір різко за хотілося спати. Так що може ще й піде.
Я лягаю зараз рано. І встаю також рано. Режим сови мені подобався більше :уху-уху:

Прокидаюся чомусь о 6 ранку. І до обіду я вже кудись готова примоститься, але вдень не засинається, а ввечері все, о 8-й вже взагалі не функціональна. Потрапила до якогось перпендикуляного біоритму

Назад
Зверху Знизу