Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вночі треба спати )) Хоча я так відчуваю, що все ж таки схожу - це ж три хвилини йти :) Але там хочеться посидіти, хоч стілець із собою бери :іржач:
А відьми навряд чи носили з собою стільці )) Та зараз там дуже мокро, на землю не сядеш.
То ж цілюща роса.:D

А справді цікаво яке життя вона для мене малювала. Ну, що бачила мене заміжньою - це зрозуміло, але як в іншому? Та чого б вона хотіла зараз - це я вже теж знаю, і це те, чому я з усіх сил протистою.
Нема сенсу протистояти. Спокійно живи свое життя , ти окрема людина від мами . А те, що вона каже, сприймай спокійно бо маму не змінити . Взагалі тебе не повинно бентежити, що там вона планувала.

Мені хотілося знов погуляти вночі, але щось сьогодні нема сил. Хоча може ще до ночі з'являться. Але насправді це не той день. Це ж свято перенесли із дня сонцестоянея та прив'язали до християнської церкви.
Не страшно самій? Хоч собаку бери з собою .

А я наплавадась і хотіла спати а знов пишуть про шахеди.

Маю надію, що сьогодні більше ні з ким з теми не питиму:D.

Краще полежати, взяти надувний матрац.
Та я вже думала витягти за двір розкладачку, щоб зручно було на зірки дивитися. Але ж комарі з'їдять.
Нема складного стільця? Ну, придумай щось. Якийсь легкий ящик з-під овочів. Звісно, там хочеться посидіти :угу:
Та можна щось взяти, але це смішно - щось з собою тягти. Хоча те, що я тиняюся вночі по низу - не менш смішно. Як хтось побачить, скажуть, що з глузду з'їхала :-) Здається, сьогодні вже сусідів налякала, бо вже підходила до дому, то побачила світло ліхтарика там, де я ходила. Туди ж городи виходять. А я світила, хотіла подивитися що там бобри зробили, чи хоч кладка залишилася через ставок. Нічого там вже нема, самий камиш.
А сусіди мабуть подумали, що то їм хтось шкоду на городі робить :іржач:
Так що потроху в імідж відьми вписуюся :ги:

Багаття не вдалося запалити, бо гілки не просохли після вчорашнього дощу.
Та й взагалі даремно я напружувалася - ходила там, бо щось я ніяка, мабуть ще дощ буде. А може це вже перед магнітними бурями...
Місяць за хмарами не видно, але коли показався трохи, то наче пожежа - оранжевий, ще й світло від нього таке по небу.
Сьогодні біля мого двора чатував рудий кіт.
А слимаки виросли на полуниці та на свинячих харчах - вже як слони. Повилазили вночі, довелося *******, хоч і свято. Але ж це не справжні свято, бо те вже було.
Оце такий сантиметрів шість.

Якщо так стрибати вночі, то може несподівано зʼявитися наречений.
Якщо стрибати через вогонь - то згоряють хвороби.
Ну, запали якесь чисто символічне, маленьке :) 🔥
Так і вийшло - поки жменя соломи згоріла, якою розпалювала :-)
Нема сенсу протистояти. Спокійно живи свое життя , ти окрема людина від мами . А те, що вона каже, сприймай спокійно бо маму не змінити . Взагалі тебе не повинно бентежити, що там вона планувала.
Мене і не бентежить. Я ж сказала, що цікаво, бо ніколи про це не думала.
Щодо свого життя - так і є. Але важко протистояти, коли живеш в одній хаті.

Не страшно самій? Хоч собаку бери з собою .
Взагалі не страшно. Вже нудненько.
Собаки нема, відьма має ходити з котом :іржач:
А я наплавадась і хотіла спати а знов пишуть про шахеди.
І в нас сирена гуділа. Так дивно - я тут у хащах вештаюся, а там - сирена. Наче паралельні світи.

Добрий раночок . Пятниця якось прийшла непомітно . Під тривогу сусід пиляв електропилкою, я подумала то тривого з ядерною загрозою :незнаю::D

Добрий раночок . Пятниця якось прийшла непомітно . Під тривогу сусід пиляв електропилкою, я подумала то тривого з ядерною загрозою :незнаю::D
Окрім оголошення повітряної тривоги довгим безперервним сигналом протягом щонайменше 30 секунд, в Україні діють такі сигнали тривоги: Сигнал хімічної небезпеки – звук церковних дзвонів; Сигнал радіаційної небезпеки – дзвін в набат; Сигнал евакуації – гудок потяга.

Я вирішила цей тиждень побити свої рекорди. Маю вже майже 5 годин тренувань. Хочу ще . Тренування в басейні то кайф, не жарко. Я навіть навчилась плавати не по собачому :D

Назад
Зверху Знизу