Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я вирішила цей тиждень побити свої рекорди. Маю вже майже 5 годин тренувань. Хочу ще . Тренування в басейні то кайф, не жарко. Я навіть навчилась плавати не по собачому :D
Який басейн відвідуєш?

Я думала, що запливаєш на довгі дистанції :)

Варю варення з суниці, трохи смородини та соку малини, гілочка м'яти. Гарний аромат та більш цікавий смак, ніж від просто самої суниці. Хоча дуже солодке вийшло. То я прочитала, що суниця легко бродить, тож цукру треба брати два до одного, але це занадто, я таке не люблю, його більше однієї ложки не з'їси, а я ж люблю їсти одразу по пів банки :-)

Хто вже зарееструвпвся в нову соц мережу?

Я - ні, мені і так забагато соцмереж. Але бачила відгуки, що там цензура не гірша, ніж в ФБ.
Звичайно цензура, якісь неадекватні матюків понаписують, агресивно себе ведуть, і хочуть шоб їх не забанали.

Звичайно цензура, якісь неадекватні матюків понаписують, агресивно себе ведуть, і хочуть шоб їх не забанали.
Не та цензура, а щодо москалів і т.і.
В фб ця цензура доходить до абсурду, тож мабуть і в новій мережі таке.

🔴Президент України підписав нову редакцію ухваленого парламентом Закону України “Про захист прав споживачів"

Так, інформація про продукцію, а також будь-яке інше маркування продукції надаються державною мовою та за потреби можуть дублюватися іншими мовами.

Інформація, що надається державною мовою, розміщується на поверхні, яка має найбільшу площу, продукції та/або упаковки, етикетки, приєднаної до продукції, яка має найбільшу площу, не повинна приховуватися або спотворюватися іншою текстовою чи графічною інформацією і при цьому розмір шрифту, яким наноситься інформація державною мовою, не може бути меншим за розмір шрифту, яким наноситься інформація іншою мовою.

Крім того, Законом встановлено, що така інформація не може надаватися державною мовою держави-агресора або держави-окупанта.

Також в Законі врегульовано низку інших питань, які сприятимуть захисту прав споживачів, зокрема і права на отримання інформації державною мовою в інтернеті.

Детальніше:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не та цензура, а щодо москалів і т.і.
В фб ця цензура доходить до абсурду, тож мабуть і в новій мережі таке.
Я про це і кажу. *****и понабігли і думають як на ХФ можна матюками все закидати.

Я про це і кажу. *****и понабігли і думають як на ХФ можна матюками все закидати.
В ФБ банять же не за матюки, а за "розпалювання ворожнечі", якщо користувач пише слово "*******" чи відверто проклинає їх за війну. Нічого з цього не можна на ФБ, треба реверанси - ну як ото чат-бот вимагає :іржач:

Ну, буде видно - чи тільки матюки блочить чи отак :іржач:
Яскравий приклад дуже дивної модерації :-) Може, "роботу-розпізнавачу" здалося, що на картинці голе тіло з мішком на голові, а червона борода -кров. Тортури чи БДСМ.

Назад
Зверху Знизу