Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Читаю групу про жіночу ****уальність. Так дивно, що під час війни хтось взагалі чимось іншим, крім війни, переймається :)
Ну, більшість учасниць групи давно живе за кордоном. Штати, Італія, Німеччина, Франція та ін. Багато хто методично ходить на побачення, а знаходять кандидатів там же в ФБ чи тіндері.
Одна вчора питала, чи нормально те, що М. після 4-х годинної зустрічі в ресторані поцілував в щоки і звалив? А вона розраховувала на **** :D
Мені більш цікаво чи дасть він тепер про себе знати :)

Як активоване вугілля?
Ні. Просто пережарений. Я ж ще нарвала трохи - вночі. Вирішила тепер сушити не в духовці, бо там дуже смажить, а в сковороді на повільному вогні - на підставці, це те ж саме що духовка виходить. Але одночасно ще щось готувала (на іншій сковороді, звісно :іржач: ) і не вгледіла.
Хоча зараз він кращий, ніж минулого разу, і запах більш схожий на звичайний чай. Ну, може третій раз буде вдалішим, бо таки хочеться мені спробувати його нормальний смак.
Хоча він вже відцвітає, рвати треба саме зараз, але той його господар чомусь його не рве :незнаю: Ніяк його не побачу, щоб спитати, то може він мені б його весь віддав, що ж добро пропадає.

Останнє редагування:
А чого?
І взагалі ж ясно, що ти повернешся до своєї квартири в Ха і знов вийдеш з-під її керування :) Що вона може хотіти, якщо шлях ясний?
Я теоретично - як вона б хотіла, щоб було. Якщо відкинути заміжжя, то жити разом, працювати на городі, вона дає вказівки - я виконую, і багато спілкуватися. Бажання цілком зрозумілі, але це не про мене.

Останнє редагування:
Ну шо тут, всі вже зібралися до лісу за квітом папороті?

Ну шо тут, всі вже зібралися до лісу за квітом папороті?
Мені хотілося знов погуляти вночі, але щось сьогодні нема сил. Хоча може ще до ночі з'являться. Але насправді це не той день. Це ж свято перенесли із дня сонцестоянея та прив'язали до християнської церкви.

Мені хотілося знов погуляти вночі, але щось сьогодні нема сил. Хоча може ще до ночі з'являться. Але насправді це не той день. Це ж свято перенесли із дня сонцестоянея та прив'язали до християнської церкви.
Це так. Але ж уже так склалося, що шукають саме в ніч перед Купалою.

То ж випий якогось бадьористого зілля.
Вночі треба спати )) Хоча я так відчуваю, що все ж таки схожу - це ж три хвилини йти :) Але там хочеться посидіти, хоч стілець із собою бери :іржач:
А відьми навряд чи носили з собою стільці )) Та зараз там дуже мокро, на землю не сядеш.

Ех, не підготувалася я... Треба було багаття розпалити та пострибати :) Хоча можна ще організувати.
Ок. Я пішла святкувати і цього Купала :)

Вночі треба спати )) Хоча я так відчуваю, що все ж таки схожу - це ж три хвилини йти :) Але там хочеться посидіти, хоч стілець із собою бери :іржач:
А відьми навряд чи носили з собою стільці )) Та зараз там дуже мокро, на землю не сядеш.
Краще полежати, взяти надувний матрац.

Вночі треба спати )) Хоча я так відчуваю, що все ж таки схожу - це ж три хвилини йти :) Але там хочеться посидіти, хоч стілець із собою бери
.
Нема складного стільця? Ну, придумай щось. Якийсь легкий ящик з-під овочів. Звісно, там хочеться посидіти :угу:

Ех, не підготувалася я... Треба було багаття розпалити та пострибати :) Хоча можна ще організувати.
Якщо так стрибати вночі, то може несподівано зʼявитися наречений.

Ну, запали якесь чисто символічне, маленьке :) 🔥

:-) :любов: :дощ:

люблю коли у літню спеку
поллється раптом з неба дощ
і починають по калюжах
промоклі бігати жінки
© IceBerg

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу