Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення

У бібліотеці Городні можна буде займатися джампінг-фітнесом​

Міська централізована бібліотечна система Городнянської міськради нещодавно отримала шість тренажерів для джампінг-фітнесу. Це міні-батути для кардіотренувань.

– Міська рада допомогла втілити нашу давню мрію, – пояснює директорка Анна Щербакова. – Ми довго думали, що нам організувати для відвідувачів, чого ще не було в місті, щоб людям було і корисно, і цікаво. Займатись джампінг-фітнесом виявляють бажання як молоді люди, так і старші за віком. Це корисно для здоров’я і водночас допомагає змістовно провести вільний час. Плануємо, що працюватимуть тренажери в робочі години, коли працює бібліотека.

Переглянути вкладення 13265325

Дивіться скільки троянд. За 10 років так перше квітнуть , чи злякалися бабахів. Я сьогодні на вулиці була як вшарашили не далеко касетними то *****...

Дивіться скільки троянд. За 10 років так перше квітнуть , чи злякалися бабахів. Я сьогодні на вулиці була як вшарашили не далеко касетними то *****...

У мене нічого не було чути, взагалі

Ти дуже симпатичний. Одне мені незрозуміло: як при таких зовнішних даних тебе якась спритна дівчина не окрутила? :)
Тим більше, ти з сільської місцевості (чи маленьке місто), там не прийнято хлопцям довго затримуватися в холостяках. Це у великих містах деякі М. до 35 холостякують. :) Але ти побив усі рекорди.

Назад
Зверху Знизу