Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Запікала вчора курячі стегна. Спочатку в маринаді на півгодини. Маринад покупний, так зручно виявилося! Чого я раніше не здогадувалася запікати, завжди смажила? Ото робити мені було нічого! :D Олія бризкається на усі боки. Скільки мороки з відмиванням. А тут поклав в духовку і пішов собі, вертаєшся - все готово. :клас: І ти ж казала, що запікаєш. Чого до мене так пізно дійшло? :іржач:

Запікала вчора курячі стегна. Спочатку в маринаді на півгодини. Маринад покупний, так зручно виявилося! Чого я раніше не здогадувалася запікати, завжди смажила? Ото робити мені було нічого! :D Олія бризкається на усі боки. Скільки мороки з відмиванням. А тут поклав в духовку і пішов собі, вертаєшся - все готово. :клас: І ти ж казала, що запікаєш. Чого до мене так пізно дійшло? :іржач:
Духовка то моя любов . Закинув і пішов . Головне що б не згоріло а в мене може. В мене якось яйца стріляли бо варились години 3.

Дощ таки пішов. Довго збирався, піти-не піти :) І я теж так - довго збиралася, піти-не піти гуляти. Він мене випередив, пішов раніше! :дощ: :іржач:
Ну і гаразд. Не дуже-то й хотілося - сказала йому я. :-)

Краще он кави поп'ю :) До речі, є ще ликер. Кавовий. :eyecrazy: Ну, не знаю. Справжня кава краще пахне :кава: :)

Дощ таки пішов. Довго збирався, піти-не піти :) І я теж так - довго збиралася, піти-не піти гуляти. Він мене випередив, пішов раніше! :дощ: :іржач:
Ну і гаразд. Не дуже-то й хотілося - сказала йому я. :-)

Краще он кави поп'ю :) До речі, є ще ликер. Кавовий. :eyecrazy: Ну, не знаю. Справжня кава краще пахне :кава: :)
У нас вітрище божевільний. Здається, що вчепився за балкон і хоче його відірвати :D

Можливо я вас здивую, але коли йде дощ, то він іде зазвичай не одночасно по всій Україні. Чому ви думаєте, що якщо він піде у моєму селі, то значить і в окопах?
І судячи з вашої логіки, дощі нам тепер не потрібні взагалі. А їсти український народ весь наступний рік буде гуманітарку.

Останнє редагування:
Ти вже почитала його пиріжки? :) Як враження? Може, його треба перконати зареєструватися у ФБ? Шукав же майданчик для публікації віршів, і ось вона є :клас:
Йому треба вчитися. А половина там взагалі не пиріжки.

Назад
Зверху Знизу