Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну, якщо вже і так приб'ють, то хай хоч не даремно, хоч сукню покажи по-нормальному :іржач:
Взагалі я сама кого хочешь прибью і дістану :ги:. Але фото нема. Треба інше зробити, що б хтось сфоткав. Де ж шукати ту людину.... ніхто то не вміе в мене

А ось моя справді улюблена була. Єдиний мінус - білі ноги. Я і сережки до неї купила спеціально, овальні, вкриті білою емаллю, з кількома чорними кружальцями і малесенькими камінчиками.

А ось моя справді улюблена була. Єдиний мінус - білі ноги. Я і сережки до неї купила спеціально, овальні, вкриті білою емаллю, з кількома чорними кружальцями і малесенькими камінчиками.
Нормальні ноги. То ти білі не бачила.

Сьогодні день, трохи корисний для нервової системи, хоч цілий день в новинах не сиділа. Не знаю, правда, чим я займалася, але день десь подівся. І ви розважили 😘

Сьогодні день, трохи корисний для нервової системи, хоч цілий день в новинах не сиділа. Не знаю, правда, чим я займалася, але день десь подівся. І ви розважили 😘
Я так само. Бо одяг люблю . Тихої ночі .

це улюблена куртка але зараз завелика
От чого в мене улюбленого нема, так це верхнього одягу. Подобається дублянка, і мені в ній гарно, але затісна, на теплий светр не надінеш і важка, і капюшон не такий. Але сидить гарно. Та я її не ношу вже, теж надівала разів 20 всього.
А! Кремове пальто. Подобається. Тільки капюшона не вистачає.
Але в мене є сіре. Само по собі не так щоб, але я його ношу з ярко-рожевими перчатками і таки же шарфиком. І це подобається. А пальто шила, але воно таке - саме просте. І сидить трохи погано.

Останнє редагування:
Сьогодні день, трохи корисний для нервової системи, хоч цілий день в новинах не сиділа. Не знаю, правда, чим я займалася, але день десь подівся.
Так на городі ж була :клас: Що може краще відволікти від поганих думок, як не природа?! :любов: Дивишся на неї і думаєш: ось вона, наймогутніша сила..

Так на городі ж була :клас: Що може краще відволікти від поганих думок, як не природа?! :любов: Дивишся на неї і думаєш: ось вона, наймогутніша сила..
Та скільки я там була. Мало. Трохи позбирала полуницю і слимаків :)

Вважала, що провела свій день з користю, доки не зустрілася з подругою, яка возила речі на пункт допомоги Херсонщині... почуваюся безпорадною... хоча і донатила.., але ж :(

так и вони мене слухають
для мене навить земля жива
для мене тики огидно окупантам ризати горлянки та стриляти в них
тому що теж живе але прийшло на нашу землю и в мене нема вибору
бо хотять мене *****
а так мени жаль навить травинку
це завжди так було такий я дивак:збентежений:
Не дивак. Нормальна людина.
За своє, за родину, землю, країну горлянку покидькам рвати не гріх.

Назад
Зверху Знизу