Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Давайте ще якісь наряди. Можна старі фото, в мене теж давніші.
Перефотала телефоном. Улюблена куртка :любов:. Вона в мене і досі є. Цілковитий ексклюзив: мама шила :)

Люблю такий комфортний одяг. Зараз я би ще кросівки надягла :іржач:

То, до речі, полароїд був, моментальні знімки на спеціальних картках. Здавалося - вінець технологій :іржач: Хтоб міг подумати, що будуть телефони з камерами? :-)

Бач які серйозні хлопці. А ви вертихвістки :ги:
Яких тільки не бачили! :) Якось подружка познайомилася з дорослим вже М., який сходу зажадав п'ятьох дітей. :іржач: Вона, звісно, збігла. Як він збирався це провернути? Приковати її до батареї і не випускати доки п'ятьох не народить? :-) Різні ман'яки бувають, звичайно.. Нічого виключати не можна :)

Перефотала телефоном. Улюблена куртка :любов:. Вона в мене і досі є. Цілковитий ексклюзив: мама шила :)

Люблю такий комфортний одяг. Зараз я би ще кросівки надягла :іржач:
Фон синьо-жовтий і куртка теж. Так, колись таке модне було, в мене теж мастерка є, тут, у мами ношу інколи.
P.S. Весь час пориваюся написати "носю" :іржач: бо в нас так кажуть :)

То, до речі, полароїд був, моментальні знімки на спеціальних картках. Здавалося - вінець технологій :іржач: Хтоб міг подумати, що будуть телефони з камерами? :-)
А перші компи? То взагалі диво світу :іржач: У нас коли з'явилися декілька у школі, кольорові, то ми там сиділи у черзі, щоб в ігри пограти.
Пам'ятаю, дійшла моя черга... А там ігра - м'ячик дощечкою відбивати. Я граю і граю, не страчую, мені вже незручно, що стільки часу займаю. Люди кілька хвилин - і все, а я вже другий рівень... Ну, ото як захвилювалася за це, так і стратила. Мене питають - т ми раніше вже грала? Кажу: ні. Перший раз на компі. Але вдома приставка є. Мабуть там натренувалася :)

Дівчата, одяг прикольный і фото супер . А що з сьогоденням буде? Бо в мене нема таких фото .

Останнє редагування:
Сукня не брудна то дзеркало :D:рл:

А ось та блузка, яку бережу для театральних заходів на роботі :-) Але я блакитну стрічку змінила на коричневу.
І найкраща зачіска з найкращим кольором :rolleyes:
Аж принарядитися захотілося після сьогоднішніх фоток. Я так рідко це роблю...

Лено, давай нам ще якийсь одяг! Хоча б вже на тремпелі.

А ось та блузка, яку бережу для театральних заходів на роботі :-) Але я блакитну стрічку змінила на коричневу.
:браво: Дуже класно, "середньовічний стиль" :любов: Коричнева - нецікаво, бо її не буде видно :) Класно саме блакитна..

І найкраща зачіска з найкращим кольором :rolleyes:
Аж принарядитися захотілося після сьогоднішніх фоток. Я так рідко це роблю...
Прикольна блузка .

:браво: Дуже класно, "середньовічний стиль" :любов: Коричнева - нецікаво, бо її не буде видно :) Класно саме блакитна..
Нормально щ коричневою, бо вона не дуже темна і блищить. Хоча для заходів, звісно, краще блакитну, але їх вже нема.
Або для польових ігор, тільки червоний капелюшок прикупити :іржач:

Назад
Зверху Знизу