Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
засмагати але не все и не видразу
Ируську заставим хоча
Не вийде. В мене шкіра така, що дуже погано засмагає, натомість з'являються веснянки. Ноги у веснянках - то не дуже :іржач: Краще капрон :)

А коротке з білими ногами - то дуже негарно, мені не подобається. Раніше користувалася кремом з автозасмагою, то носила коротке
Я раніше, коли ще морочилася з носінням суконь, в червні ще в колготках тілесного кольору ходила :рл: :-) Бо теж терпіти не можу, коли з білими ногами коротке.. Хоча бачила, що інші дівчата не переймаються, ходять як є :іржач: Потім вибиралася хоч на якийсь пляж, і так-сяк засмагала. А ще потім - перейшла влітку на легкі штани/бриджі.

А весільна?! невже ти забула :) Тоді ще така кумедна історія була з хлопцем, який вважав, що Лена тільки його
А, сукню трохи пригадую, а історію щ хлопцем ні :)
Лено, розкажи знову :)
на тоби буде все добре
аля початок 2000
Не все, тільки те, що в облипку :іржач:

Воно золотисте? Чи з зеленим?
Дуже дивний колір. На сонці - яскраво-зелений. При штучному освітленні - скоріше коричневий. (Я раптом усвідомила, що слово коричневий походить від "кориця" :іржач:)

Я раніше, коли ще морочилася з носінням суконь, в червні ще в колготках тілесного кольору ходила :рл: :-) Бо теж терпіти не можу, коли з білими ногами коротке.. Хоча бачила, що інші дівчата не переймаються, ходять як є :іржач: Потім вибиралася хоч на якийсь пляж, і так-сяк засмагала. А ще потім - перейшла влітку на легкі штани/бриджі.
Так, капрі-брижді - це виручає. Хоча я в спідницях іноді ходжу, але це не святковий варіант.

А, сукню трохи пригадую, а історію щ хлопцем ні :)
Лено, розкажи знову :)

:іржач:
Ой, ну я до весілля готувалася. У мене примірка сукні. А тут дзвінок у двері. Помчала відкривати - на голові дві фаті пришпилено(вибирала), халатик кімоно, коротенький з драконом, одна нога в туфлі, друга боса. Вигляд ще той. Відкриваю. Стоїть диво в плащі і каже: Я в армії був, ось повернувся. А я стою очима клипаю і взагалі не пам'ятаю, хто це. А він так дивиться і каже: Я Ігоре, ми з тобою один раз у парку гуляли, ти на мене чекала? :D

Ой, ну я до весілля готувалася. У мене примірка сукні. А тут дзвінок у двері. Помчала відкривати - на голові дві фаті пришпилено(вибирала), халатик кімоно, коротенький з драконом, одна нога в туфлі, друга боса. Вигляд ще той. Відкриваю. Стоїть диво в плащі і каже: Я в армії був, ось повернувся. А я стою очима клипаю і взагалі не пам'ятаю, хто це. А він так дивиться і каже: Я Ігоре, ми з тобою один раз у парку гуляли, ти на мене чекала? :D
:браво: :підстолом: Це епічна історія! :) І з ким би ще, як не з такою майстринею гумору, як ти, вона б мала статися :-)

А я стою очима клипаю і взагалі не пам'ятаю, хто це. А він так дивиться і каже: Я Ігоре, ми з тобою один раз у парку гуляли
У мене було куди менш епічно, - гуляли не 1 раз, а 2-3, і в його місті також (з іншого міста був). Але далі схоже: "Як так, ми вже практично побралися, як це ти з іншим?!" :-)

ти ню як Афродита я лиш твий раб гефест бо кохаю тебе и вирю тоби :збентежений:
Та в Афродіти з фігурою так собі, як на мій смак ))))
то равлики бо у слимакив панциру нема
Правильно. Слимаків. Але їм пощастило цього разу, ми вирішили полити полуницю, бо хз чи той дощ буде.

Точно, згадала :іржач:
У мене було куди менш епічно, - гуляли не 1 раз, а 2-3, і в його місті також (з іншого міста був). Але далі схоже: "Як так, ми вже практично побралися, як це ти з іншим?!" :-)
Бач які серйозні хлопці. А ви вертихвістки :ги:

Давайте ще якісь наряди. Можна старі фото, в мене теж давніші.

стою очима клипаю і взагалі не пам'ятаю, хто це. А він так дивиться і каже: Я Ігоре, ми з тобою один раз у парку гуляли, ти на мене чекала? :D
Хоч би в блокнотик записувала.
Ще ж може прийти з ким на другий день гуляла.

Назад
Зверху Знизу