Статус: Офлайн
Повідом.: 16622
Повідом.: 16622
І читає, і розмовляєПорода яка розмовляє?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
І читає, і розмовляєПорода яка розмовляє?
По німецьки?І читає, і розмовляє
В мене немає полички . В мами на даху мої книжки і частина на старій квартирі . В підвалі маю гору дитячих і трохи англійською.Ще не позбулася книжок російською. Думала в бібліотеку віддати, але ж і там вони не потрібні будуть. Хоча може сільська ще і взяла б, бо надходжень у них мало, але зараз це питання точно не визначено. Думаю, що нових надходжень рос точно не буде, а от як з дарунками?
Переглянути вкладення 13237055
Не обов'язково поличку. Може сфоткати підвал, це ще цікавіше. Може там якісь скарбиВ мене немає полички . В мами на даху мої книжки і частина на старій квартирі . В підвалі маю гору дитячих і трохи англійською.
Це цікаве, є що роздивлятисяМаю таку поличку![]()
Переглянути вкладення 13237086Не обов'язково поличку. Може сфоткати підвал, це ще цікавіше. Може там якісь скарби![]()
Це не едине таке місце в мене з барахломЦе цікаве, є що роздивлятисяАле пилюку з нього витирати... Я коли працювала у відділі з сувенірами, то це був жах - не дай боже розбити. А вони так щільно наставляв. Але ще більший жах був витирати пил, коли працювала у магазині швейцарських годинників
Кілька таки розгепала. В одному сколе був, а з іншого кілька камінців випали. Ну, то продала по собівартості своїм знайомим.
І забезпечила знайомих Rolex по собівартості?Це цікаве, є що роздивлятисяАле пилюку з нього витирати... Я коли працювала у відділі з сувенірами, то це був жах - не дай боже розбити. А вони так щільно наставляв. Але ще більший жах був витирати пил, коли працювала у магазині швейцарських годинників
Кілька таки впустила. В одному скол був, а з іншого кілька камінців випали. Ну, то продала по собівартості своїм знайомим.
В нас були годинники не того рівняІ забезпечила знайомих Rolex по собівартості?
Переглянути вкладення 13237090Флешмоб!
Фотографуємо полиці з книгами!![]()
![]()
Вообще-то они считаются мужскими, но мне похожи на женские. Я часы себе очень долго выбирала, вот эти прямо как лично для меня сделаны.![]()
Яка башта! 👍 Тільки назв не видно, крім нижньої полиці і Рекса Стаута бачу, бо в мене є одна книга така.
Там зверху іноді лежить ГарріЯка башта! 👍
А як він дряпається туди?Там зверху іноді лежить Гаррі![]()
Там, звідки я знімала інший стелаж, але нижче. Застрибує на нього, а потім прицільно на дах цієї вежі. Коли летить схожий на волохатий болідА як він дряпається туди?
Оце кайф для кота!Там зверху іноді лежить Гаррі![]()