Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Флешмоб!
Фотографуємо полиці з книгами! :)

Ще не позбулася книжок російською. Думала в бібліотеку віддати, але ж і там вони не потрібні будуть. Хоча може сільська ще і взяла б, бо надходжень у них мало, але зараз це питання точно не визначено. Думаю, що нових надходжень рос точно не буде, а от як з дарунками?

Переглянути вкладення 13237055

Ще не позбулася книжок російською. Думала в бібліотеку віддати, але ж і там вони не потрібні будуть. Хоча може сільська ще і взяла б, бо надходжень у них мало, але зараз це питання точно не визначено. Думаю, що нових надходжень рос точно не буде, а от як з дарунками?

Переглянути вкладення 13237055
В мене немає полички . В мами на даху мої книжки і частина на старій квартирі . В підвалі маю гору дитячих і трохи англійською.

В мене немає полички . В мами на даху мої книжки і частина на старій квартирі . В підвалі маю гору дитячих і трохи англійською.
Не обов'язково поличку. Може сфоткати підвал, це ще цікавіше. Може там якісь скарби :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Це цікаве, є що роздивлятися :) Але пилюку з нього витирати... Я коли працювала у відділі з сувенірами, то це був жах - не дай боже розбити. А вони так щільно наставляв. Але ще більший жах був витирати пил, коли працювала у магазині швейцарських годинників :rolleyes:
Кілька таки впустила. В одному скол був, а з іншого кілька камінців випали. Ну, то продала по собівартості своїм знайомим.

Це цікаве, є що роздивлятися :) Але пилюку з нього витирати... Я коли працювала у відділі з сувенірами, то це був жах - не дай боже розбити. А вони так щільно наставляв. Але ще більший жах був витирати пил, коли працювала у магазині швейцарських годинників :rolleyes:
Кілька таки розгепала. В одному сколе був, а з іншого кілька камінців випали. Ну, то продала по собівартості своїм знайомим.
Це не едине таке місце в мене з барахлом :D:рл:

Кілька таки впустила. В одному скол був, а з іншого кілька камінців випали. Ну, то продала по собівартості своїм знайомим.
І забезпечила знайомих Rolex по собівартості?

Ось тут був мій годинник. Зараз не бачу, бо через Радикал фотка запощена. Ви теж не бачите?
5bdc70d990.jpg

Вообще-то они считаются мужскими, но мне похожи на женские. Я часы себе очень долго выбирала, вот эти прямо как лично для меня сделаны. :)

Назад
Зверху Знизу