Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А в нас нема світла. І телефон 20 %. Цікаво, з'явиться воно сьогодні?

Назву пом'ятаю, фільм - ні
Це я була здивована, звернувши увагу, що відомий актор Крістіан Бейл, він грав останніх Бетменів, виявляється грав у фільмі Міо, мій Міо. Дивилася його не раз у радянському дитинстві. Фільм частково в Криму знімали.

Купили якось маринад для курки. Почитала відгуки - кажуть, солоноватий. Ризикнула сьогодні спробувати. Але маринад 30-хвилинний, а я на півдня поставила :) Ну, думаю, або це піде на користь.. або.. :іржач: Як не дивно, нічого не пересолене і взагалі норм.. Ось точно як ти кажеш - курку складно зіпсувати! :-)

Купили якось маринад для курки. Почитала відгуки - кажуть, солоноватий. Ризикнула сьогодні спробувати. Але маринад 30-хвилинний, а я на півдня поставила :) Ну, думаю, або це піде на користь.. або.. :іржач: Як не дивно, нічого не пересолене і взагалі норм.. Ось точно як ти кажеш - курку складно зіпсувати! :-)

Хіба що спалити :шашлик2:

Цей набір чого тобі тільки не здається це класика "сама придумала - сама образилась". Прямо диву даєшся скільки всього здається.
Та да. І теж саме можна сказати про тебе. Так шо доводиться констатувати: люди погано розуміють одне одного.
А якщо таки розуміють - то або дивина або їм знов-таки здалося, що вони зрозуміли :)
Скоріш за все, людина взагалі мала на увазі щось інше. А співбесідник побачив в його словах тільки те, що схотів або те, що йому звично, що вкладається в його світогляд.

:клас: :D

люблю поїсти і поспати
розваги музику книжки
люблю котів і змій і море
а працювати не люблю
© Хлібчик

да вінчі сяйво обіцяли
вдивлялась довго в небо я
не знаю як у вас а в мене
щось не з'явився той да вінч 🫤
© Іронія

да вінчі сяйво обіцяли
вдивлялась довго в небо я
не знаю як у вас а в мене
щось не з'явився той да вінч 🫤
© Іронія
Ось-ось. Де да вінч?! :мораль: :-) Щоправда, у нас небо затягнуте і взагалі дощ почався. Але обіцяли сяйво, так давайте! :іржач: Нічого тут виправдовуватися складними погодними умовами :D

Ось-ось. Де да вінч?! :мораль: :-) Щоправда, у нас небо затягнуте і взагалі дощ почався. Але обіцяли сяйво, так давайте! :іржач: Нічого тут виправдовуватися складними погодними умовами :D
Тільки ведмедиця прийшла. І то якась бліда :-)

Unknown_4-2c08007.jpg

Отаке ми могли б побачити. Але, як мовиться, не з нашим щастям :)

Думаю: щось дівчинка ціну загнула. Почитала коменти - всі хвалять, ніхто не каже, що занадто. Отакий я поціновувач :-)

Назад
Зверху Знизу