Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Unknown_4-2c08007.jpg

Отаке ми могли б побачити. Але, як мовиться, не з нашим щастям :)
Ну та я вже бачила колись. Так що переживу ))))

Думаю: щось дівчинка ціну загнула. Почитала коменти - всі хвалять, ніхто не каже, що занадто. Отакий я поціновувач :-)
Класно намалювала :любов: Мабуть, тут роботи на багато годин. Це треба художників питати, наскільки це копітка праця. Наприклад, у Айвенго.

Бачила на вулиці художники за 10 хвилин по трафарету малювали космічні сюжети спреями. Вжух-вжух, - усе, з вас 2-3 тищі :) І брали!

Не зрозумілий жарт?

Жук впав зі стелі -
Дурник дарма перед тим
В шкарпетці поспав.

Не зрозумілий жарт?

Жук впав зі стелі -
Дурник дарма перед тим
В шкарпетці поспав.
Нєа.. :незнаю: :) Поясни :)

Ну і щоб 2 раза не вставати. Ти бачиш травневих жуків? Я щось так давно їх бачила.. Чи вони ще є? Я про зелених таких.

Нєа.. :незнаю: :) Поясни :)

Ну і щоб 2 раза не вставати. Ти бачиш травневих жуків? Я щось так давно їх бачила.. Чи вони ще є? Я про зелених таких.
Він впав, бо був очманівший, надихався шкарпеткою :-)

Ось вчора якраз бачила жука. Малій показала, вона його додому понесла :іржач:

В темі "Обстріли" на аві вже не аби хто, а Леся Українка :клас: Тільки побачила..

А так зрозуміліше?

Жук очманівший впав зі стелі
Ну що ж ти дурнику тойво
Навіщо перед тим як лізти
В шкарпетці чоловіка спав

А так зрозуміліше?

Жук очманівший впав зі стелі
Ну що ж ти дурнику тойво
Навіщо перед тим як лізти
В шкарпетці чоловіка спав
Думаю, багато людей і попередній зрозуміли б :) У мене в голові просто нема такой зв"язки "чоловічі шкарпетки-сморід", хоча і бачила жарти на цю тему. Якось було відео: підходить кішка до ноги чоловіка, нюхає - і падає. Все одно не пам"ятаю "навскидку" :) Зрозуміло, що все це жарти і насправді не в середньовіччі живемо.. :) :качка:

Думаю, багато людей і попередній зрозуміли б :) У мене в голові просто нема такой зв"язки "чоловічі шкарпетки-сморід", хоча і бачила жарти на цю тему. Якось було відео: підходить кішка до ноги чоловіка, нюхає - і падає. Все одно не пам"ятаю "навскидку" :) Зрозуміло, що все це жарти і насправді не в середньовіччі живемо.. :) :качка:
Ну, то залежить від того що за чоловік. Дехто і в Середньовіччі :)

Я спитала тому, що ніхто не лайкнув. Хоча там взагалі зараз мало лайків, але ж у цьому - жодного.

В темі "Обстріли" на аві вже не аби хто, а Леся Українка :клас: Тільки побачила..
Побачила одразу, бо той тред для мене основний
сприйняла... мовчки. :)
Але мушу зауважити:
Лесь Українок, при всій повазі, натиражували дуже багато,
та, перша ава, була оригінальна, саме наша, харківська
Такої не було ніде та ні в кого, власне, історія її створення тут і зараз теж була наочна.

Переглянути вкладення 13236857

Цей набір чого тобі тільки не здається це класика "сама придумала - сама образилась". Прямо диву даєшся скільки всього здається.
Отож:D. Ну дивись, то тобі здаеться що я образилась? Я це не казала і не ображалась. Просто було цікаво а ти сам додумав не? Іноді, достатньо відповіді Так або Ні без пояснень. Як почуваєшся сьогодні? Все це кажу з спокійною рівною інтонацією. Без сарказму .

Отож:D. Ну дивись, то тобі здаеться що я образилась? Я це не казала і не ображалась. Просто було цікаво а ти сам додумав не? Іноді, достатньо відповіді Так або Ні без пояснень. Як почуваєшся сьогодні? Все це кажу з спокійною рівною інтонацією. Без сарказму .
Тепер тобі здається що мені здається?
Чим далі в ліс, тим грубші партизани.

Іноді, достатньо відповіді Так або Ні без пояснень. Як почуваєшся сьогодні?
Трохи складно на таке питання відповісти так або ні :D

Хоча можна спробувати.
- Як почуваєшся сьогодні?
- Так.

люблю поїсти і поспати
розваги музику книжки
люблю котів і змій і море
а працювати не люблю
© Хлібчик

Там з"явилася відповідь :-)

буває часто невзаємним
кохання в нашому житті
ми любимо книжки і море
а от робота любить нас
(с)муля

Лена, поясни мені, будь ласка, що за живець такий в лапі? :) Про що це ти взагалі? :незрозумію: :-)

якщо не вип'ю вранці кави
то почуваюсь як сова
подайте мені швидше в лапі
живця

А! може, живець - в сенсі "кава животворяща"? :-) (думала, живець це щось таке з рибальської практики :іржач: Подивилася на свою ж картинку і осяяло)

Останнє редагування:
Лена, поясни мені, будь ласка, що за живець такий в лапі? :) Про що це ти взагалі? :незрозумію: :-)

якщо не вип'ю вранці кави
то почуваюсь як сова
подайте мені швидше в лапі
живця

ru133420I100094c6fa393b7379fa277181b85c150b29.jpg

А! може, живець - в сенсі "кава животворяща"? :-) (думала, живець це щось таке з рибальської практики :іржач: Подивилася на свою ж картинку і осяяло)
Ні, це в сенсі - дайте мені когось *****. Будь-хто підвернеться під руку до кави - буде сприйнятий як живець і схоплений :кіт: :D
картинку не бачу

Це я була здивована, звернувши увагу, що відомий актор Крістіан Бейл, він грав останніх Бетменів, виявляється грав у фільмі Міо, мій Міо.
Я в шоцi :) Фільм не дивилася, хоча назва знайома. Пошукала фото з фільму - дійсно Бейл.. (для мене він насамперед Американський психопат)

Назад
Зверху Знизу