Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А в мене є ложечка такого принципу заварювання. Але я кидаю просто в чашку, мені без заварки на дні незвично, наче чогось не вистачає :-)

Лена не жартувала. Вона тобі описала той заварник :-)
Ну а як це виглядає? Акула присобачена до заварника і витягається разом з ним? Або її можна відчепити і використати ще кудись? (наприклад підкинути в сумку з документами чоловікові).

А шо там, парк нудистів?
Це найцентральніший парк Тіргартен. Дуже великий. Там є зони, де люди відпочивають голяка. При цьому можеш їхати в автобусі центральною вулицею і бачити цих людей. Минулого літа не раз бачила. Зараз поки що холодно. Але просто так парком голі вони, звісно, не ходять. Тусять у своїх зонах відпочинку.
І нещодавно в Берліні жінкам офіційно дозволили ходити в басейн тільки в плавках. Без верху.
Деякі мої знайомі заборонили чоловікам ходити в басейн відтоді))).

Полізла шукати таку склянку, як у Ганни. Натомість знайшла таку, яку нещодавно купили.

Вона мені нагадує склянку з підсклянником з потягу :любов: Ту-туууу...

2a09cab1a46981c93237443de9801002.jpg

Але ідея там заварювати каву це жах. :) Там же не буде піни.
Тільки для чаю! :увага: Трав"яного, наприклад.

Сьогодні чекала заняття поруч із сусідньою групою. Там переважно всі з України. Є в них чоловік років 55-57. Без руки (по плече). Оскільки сьогодні чекали разом, чула його розповідь. Скоро буде рік, як йому відірвало руку. Досі болить і часто ночами не може спати. Все здається йому, що в нього є пальці.
Місцями від розповіді паморочилося в голові й ставало нудно. Досі думаю про нього.

• :(
Реакції: E.N
Полізла шукати таку склянку, як у Ганни. Натомість знайшла таку, яку нещодавно купили.

Вона мені нагадує склянку з підсклянником з потягу :любов: Ту-туууу...

2a09cab1a46981c93237443de9801002.jpg

Але ідея там заварювати каву це жах. :) Там же не буде піни.
Тільки для чаю! :увага: Трав"яного, наприклад.
У такому об'ємі води це якісь пісі, а не кава

Це найцентральніший парк Тіргартен. Дуже великий. Там є зони, де люди відпочивають голяка. При цьому можеш їхати в автобусі центральною вулицею і бачити цих людей. Минулого літа не раз бачила. Зараз поки що холодно. Але просто так парком голі вони, звісно, не ходять. Тусять у своїх зонах відпочинку.
І нещодавно в Берліні жінкам офіційно дозволили ходити в басейн тільки в плавках. Без верху.

А в мене є ложечка такого принципу заварювання. Але я кидаю просто в чашку, мені без заварки на дні незвично, наче чогось не вистачає :-)
Така ж історія - є ситечка, але просто в чашці саме воно :D

І шо це було за місце?
Декілька місць, які справили незабутне враження і сняться до сих пір. І це зовсім не повинні бути якісь світові шедеври.. Але ти сноб, тобі подавай тільки щось, на чому рейтинг не менше 8. :-)

Декілька місць, які справили незабутне враження і сняться до сих пір. І це зовсім не повинні бути якісь світові шедеври.. Але ти сноб, тобі подавай тільки щось, на чому рейтинг не менше 8. :-)
Ну вот, один раз спитав, і зразу сноб.

У такому об'ємі води це якісь пісі, а не кава
Цілком згодна. Хоча дивлячись скільки кави насипати, може там 10 ложечок. Але все одно г якесь.

Згадала історію, як мене пригощала мама подружки. Налила щось в чашку. Я кажу - слабеньке, підлийте ще заварки. Вона:
- Це кава!
:eyecrazy: :-)

І, виправдовуючись:
- А я ж п"ю слабу каву, бо шкідливо, тож і тобі так налила..

Ти не права.

Прям як анек. (з бородою)
- Яка некрасива наречена.
- Вах, тобі капець, це моя донька!
- Вибачте, я не знав, що ви її батько.
- Тобі повний капець, я її мат!

Добре, пішла далі вчитися. Гарного вечора. Бережіть чоловіків теми, не ображайте.

Прикольно .

Назад
Зверху Знизу