Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну вот, один раз спитав
:-)

15672646.jpg

Полізла шукати таку склянку, як у Ганни. Натомість знайшла таку, яку нещодавно купили.

Вона мені нагадує склянку з підсклянником з потягу :любов: Ту-туууу...

2a09cab1a46981c93237443de9801002.jpg

Але ідея там заварювати каву це жах. :) Там же не буде піни.
Тільки для чаю! :увага: Трав"яного, наприклад.
В епіцентрі і на Алі тих склянок повно. Вони ще роки 4 тому почали продаватись. А я, як фанат всього нового то й купила. Виявились зручні .

Я в курсі ваших взаємних симпатій з Айвенго. Тож, зрозуміло, він для тебе правий, ти для нього права, я ж не проти :)
Вот з тебе прозрівав усе життя. В нас є пес місцевий, ніби раз адекватний, нуль уваги на тебе, а другий раз обгавкає як чужого. Вот у тебе один в один. Це напевно ваш скорпіонячий ексклюзивний неадекват. Довіри заичайно по нулям до представників такої лінії поведінки.

Вот з тебе прозрівав усе життя. В нас є пес місцевий, ніби раз адекватний, нуль уваги на тебе, а другий раз обгавкає як чужого. Вот у тебе один в один. Це напевно ваш скорпіонячий ексклюзивний неадекват.
Супер. Відмінно описав :угу: Да, ми, Скорпи, такі. Як щось взбісить.. Тільки обгавкати не як чужого, а як свого, ось в цьому різниця. Чужі не цікавлять, а цікавлять і бісять тільки свої :-)

Ти вот мене дуже бісиш - як ти сказав? - "усе життя"? :іржач: Та ладно, якісь 7 років як спілкуємося. Ось усі 7 років і бісиш. Я тебе вважаю "своїм", ось в чому справа. :)
Ми зустрічалися в інших життях, це для мене ясно як божий день. :) (там ти мене теж бісив, вочевидь)

Супер. Відмінно описав :угу: Да, ми, Скорпи, такі. Як щось взбісить.. Тільки обгавкати не як чужого, а як свого, ось в цьому різниця. Чужі не цікавлять, а цікавлять і бісять тільки свої :-)

Ти вот мене дуже бісиш - як ти сказав? - "усе життя"? :іржач: Та ладно, якісь 7 років як спілкуємося. Ось усі 7 років і бісиш. Я тебе вважаю "своїм", ось в чому справа. :)
Ми зустрічалися в інших життях, це для мене ясно як божий день. :) (там ти мене теж бісив, вочевидь)
Мене це не цікавить, це сто процентів психологам на консультацію - історія доктора Джекіла і містера Хайда, в жіночому варіанті.

Ось все одно переписки вам без смайликів і відразу сварка. Жаль тут не можна аудіоплвідомлення робити.

Довіри заичайно по нулям до представників такої лінії поведінки.
Щодо довіри - та все одно. Не бачу, як "довіра" чи "недовіра" може впливати на спілкування. Воно повинно бути цікавим, ще краще кумедним, вносити якусь мотивацію. Довіра, хм.

:) Тітка одна є, астролог з Харкова. Дуже товста. Має кабанчика. Здоровенний такий, на декоративного не схожий, але у неї в якості хатнього улюбленця. Вона любить присісти біля нього навпочіпки і так фотографуватися. Виглядають як рідня :-)

Прочитала "Таргарієн". :-)
І я :-)
Вот з тебе прозрівав усе життя. В нас є пес місцевий, ніби раз адекватний, нуль уваги на тебе, а другий раз обгавкає як чужого. Вот у тебе один в один. Це напевно ваш скорпіонячий ексклюзивний неадекват. Довіри заичайно по нулям до представників такої лінії поведінки.
Ану-ану... Про неадекват :)

:) Тітка одна є, астролог з Харкова. Дуже товста. Має кабанчика. Здоровенний такий, на декоративного не схожий, але у неї в якості хатнього улюбленця. Вона любить присісти біля нього навпочіпки і так фотографуватися. Виглядають як рідня :-)
Сьогодні знімала відео про козенят. Але ж щоб тут запостити, то через хостинг треба? Це мені вже ліньки.

Назад
Зверху Знизу