Ф'яметта
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 70316
Повідом.: 70316
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В епіцентрі і на Алі тих склянок повно. Вони ще роки 4 тому почали продаватись. А я, як фанат всього нового то й купила. Виявились зручні .Полізла шукати таку склянку, як у Ганни. Натомість знайшла таку, яку нещодавно купили.
Вона мені нагадує склянку з підсклянником з потягуТу-туууу...
![]()
Але ідея там заварювати каву це жах.Там же не буде піни.
Тільки для чаю!Трав"яного, наприклад.
Прочитала "Таргарієн".парк Тіргартен

Все забуваю спитати. Ты в Україні?Прочитала "Таргарієн".![]()
Вот з тебе прозрівав усе життя. В нас є пес місцевий, ніби раз адекватний, нуль уваги на тебе, а другий раз обгавкає як чужого. Вот у тебе один в один. Це напевно ваш скорпіонячий ексклюзивний неадекват. Довіри заичайно по нулям до представників такої лінії поведінки.Я в курсі ваших взаємних симпатій з Айвенго. Тож, зрозуміло, він для тебе правий, ти для нього права, я ж не проти![]()
Во-воПрочитала "Таргарієн".![]()

Супер. Відмінно описавВот з тебе прозрівав усе життя. В нас є пес місцевий, ніби раз адекватний, нуль уваги на тебе, а другий раз обгавкає як чужого. Вот у тебе один в один. Це напевно ваш скорпіонячий ексклюзивний неадекват.
Да, ми, Скорпи, такі. Як щось взбісить.. Тільки обгавкати не як чужого, а як свого, ось в цьому різниця. Чужі не цікавлять, а цікавлять і бісять тільки свої 
Та ладно, якісь 7 років як спілкуємося. Ось усі 7 років і бісиш. Я тебе вважаю "своїм", ось в чому справа. 
(там ти мене теж бісив, вочевидь)
Мене це не цікавить, це сто процентів психологам на консультацію - історія доктора Джекіла і містера Хайда, в жіночому варіанті.Супер. Відмінно описавДа, ми, Скорпи, такі. Як щось взбісить.. Тільки обгавкати не як чужого, а як свого, ось в цьому різниця. Чужі не цікавлять, а цікавлять і бісять тільки свої
Ти вот мене дуже бісиш - як ти сказав? - "усе життя"?Та ладно, якісь 7 років як спілкуємося. Ось усі 7 років і бісиш. Я тебе вважаю "своїм", ось в чому справа.
Ми зустрічалися в інших життях, це для мене ясно як божий день.(там ти мене теж бісив, вочевидь)
Щодо довіри - та все одно. Не бачу, як "довіра" чи "недовіра" може впливати на спілкування. Воно повинно бути цікавим, ще краще кумедним, вносити якусь мотивацію. Довіра, хм.Довіри заичайно по нулям до представників такої лінії поведінки.
Спокійно. Вдих-видих. Піду подивлюся Дениску.Мене це не цікавить, це сто процентів психологам на консультацію - історія доктора Джекіла і містера Хайда, в жіночому варіанті.
Ніякої сварки, що ти. Спокійно клацаємо по клаві.Ось все одно переписки вам без смайликів і відразу сварка. Жаль тут не можна аудіоплвідомлення робити.
Це вам не кози
Тітка одна є, астролог з Харкова. Дуже товста. Має кабанчика. Здоровенний такий, на декоративного не схожий, але у неї в якості хатнього улюбленця. Вона любить присісти біля нього навпочіпки і так фотографуватися. Виглядають як рідня 
І яПрочитала "Таргарієн".![]()

Ану-ану... Про неадекватВот з тебе прозрівав усе життя. В нас є пес місцевий, ніби раз адекватний, нуль уваги на тебе, а другий раз обгавкає як чужого. Вот у тебе один в один. Це напевно ваш скорпіонячий ексклюзивний неадекват. Довіри заичайно по нулям до представників такої лінії поведінки.

Сьогодні знімала відео про козенят. Але ж щоб тут запостити, то через хостинг треба? Це мені вже ліньки.Тітка одна є, астролог з Харкова. Дуже товста. Має кабанчика. Здоровенний такий, на декоративного не схожий, але у неї в якості хатнього улюбленця. Вона любить присісти біля нього навпочіпки і так фотографуватися. Виглядають як рідня
![]()