Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну а як це виглядає? Акула присобачена до заварника і витягається разом з ним? Або її можна відчепити і використати ще кудись? (наприклад підкинути в сумку з документами чоловікові).Лена не жартувала. Вона тобі описала той заварник![]()
Зрозуміло, але там немовби інший принцип. Заварник сам по собі, акула сама по собі.
І шо це було за місце?Буває. Тоді я кажу: "Аж сама не вірю, що побувала там-то!".
Це найцентральніший парк Тіргартен. Дуже великий. Там є зони, де люди відпочивають голяка. При цьому можеш їхати в автобусі центральною вулицею і бачити цих людей. Минулого літа не раз бачила. Зараз поки що холодно. Але просто так парком голі вони, звісно, не ходять. Тусять у своїх зонах відпочинку.А шо там, парк нудистів?
Ту-туууу...
Там же не буде піни.
Трав"яного, наприклад.У такому об'ємі води це якісь пісі, а не каваПолізла шукати таку склянку, як у Ганни. Натомість знайшла таку, яку нещодавно купили.
Вона мені нагадує склянку з підсклянником з потягуТу-туууу...
![]()
Але ідея там заварювати каву це жах.Там же не буде піни.
Тільки для чаю!Трав"яного, наприклад.
Це найцентральніший парк Тіргартен. Дуже великий. Там є зони, де люди відпочивають голяка. При цьому можеш їхати в автобусі центральною вулицею і бачити цих людей. Минулого літа не раз бачила. Зараз поки що холодно. Але просто так парком голі вони, звісно, не ходять. Тусять у своїх зонах відпочинку.
І нещодавно в Берліні жінкам офіційно дозволили ходити в басейн тільки в плавках. Без верху.
Деякі мої знайомі заборонили чоловікам ходити в басейн відтоді))).
Така ж історія - є ситечка, але просто в чашці саме воноА в мене є ложечка такого принципу заварювання. Але я кидаю просто в чашку, мені без заварки на дні незвично, наче чогось не вистачає![]()

Декілька місць, які справили незабутне враження і сняться до сих пір. І це зовсім не повинні бути якісь світові шедеври.. Але ти сноб, тобі подавай тільки щось, на чому рейтинг не менше 8.І шо це було за місце?

Ну вот, один раз спитав, і зразу сноб.Декілька місць, які справили незабутне враження і сняться до сих пір. І це зовсім не повинні бути якісь світові шедеври.. Але ти сноб, тобі подавай тільки щось, на чому рейтинг не менше 8.![]()
Цілком згодна. Хоча дивлячись скільки кави насипати, може там 10 ложечок. Але все одно г якесь.У такому об'ємі води це якісь пісі, а не кава

Ти не права.Декілька місць, які справили незабутне враження і сняться до сих пір. І це зовсім не повинні бути якісь світові шедеври.. Але ти сноб, тобі подавай тільки щось, на чому рейтинг не менше 8.![]()
Я в курсі ваших взаємних симпатій з Айвенго. Тож, зрозуміло, він для тебе правий, ти для нього права, я ж не протиТи не права.

Я поважаю твою думку. Але залишуся при своїй.Я в курсі ваших взаємних симпатій з Айвенго. Тож, зрозуміло, він для тебе правий, ти для нього права, я ж не проти![]()
Я завжди за це.Я поважаю твою думку. Але залишуся при своїй.
Обмінялися думками, ніхто ні з ким не сперечається, усі залишилися при своїй.
Прикольно .Це найцентральніший парк Тіргартен. Дуже великий. Там є зони, де люди відпочивають голяка. При цьому можеш їхати в автобусі центральною вулицею і бачити цих людей. Минулого літа не раз бачила. Зараз поки що холодно. Але просто так парком голі вони, звісно, не ходять. Тусять у своїх зонах відпочинку.
І нещодавно в Берліні жінкам офіційно дозволили ходити в басейн тільки в плавках. Без верху.
Деякі мої знайомі заборонили чоловікам ходити в басейн відтоді))).