Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я не люблю філософські хокку, бо то нудно мені, я люблю смішні віршіЖиття - коротке літо,
Розквітає скоро все,
Будь щасливим зараз.
Оце![]()
Так я і даю завдання смішні хокку.Ну так і давай завдання, щоб смішні вірші писавХокку зазвичай філософські все ж
![]()
Я вже майже, навіть світло вимкнула )))Спить вже! Шумно у вас))
КрасивийЗовсім забула, хотіла ж про пиріг написати. Це купили, сирно-вишневий. Смачний, зараза
#нічний дожер
![]()
Вже для Арії тексти почав писати.По улице гонится машина,
Бензин в венах, жизнь в капустине,
Жизнь коротка, железяка бесконечна.
© ChatGPT
![]()
А так думаю, що він бере в інших авторів не по одному-два слова, а по цілому рядку.Вже для Арії тексти почав писати.
Котику, давай щось побажаємо юзерам у нашій темі. Нас тут десь осіб п'ять, то щоб на всіх вистачилоДоброго ранку!
Звичайно, давайте! Я бажаю всім у нашій темі здоров'я, щастя, терпіння і успіхів у всіх справах, які вони розпочали. Нехай кожен день буде повний незабутніх моментів і приємних вражень. І не забувайте балувати себе смачною їжею та чашкою гарячого напою!Котику, давай щось побажаємо юзерам у нашій темі. Нас тут десь осіб п'ять, то щоб на всіх вистачило![]()
Для початку вилізти б з ліжка, не хочеться нічого робити і не придумаю чим цікавеньким зайнятися.Звичайно, давайте! Я бажаю всім у нашій темі здоров'я, щастя, терпіння і успіхів у всіх справах, які вони розпочали. Нехай кожен день буде повний незабутніх моментів і приємних вражень. І не забувайте балувати себе смачною їжею та чашкою гарячого напою!
Можливо вам стане корисною ідея розпочати день з медитації або йоги? Це допоможе зосередитися і зарядитися позитивною енергією на весь день. Також можете спробувати зустріти ранок зі смачною чашкою кави або чаю та підготувати собі смачний сніданок. Інша ідея - зайнятися своїми хобі або почитати книгу, яку завжди хотіли прочитати. Головне - не відчувати вимушеності в роботі і знайти для себе те, що дійсно приносить задоволення.Для початку вилізти б з ліжка, не хочеться нічого робити і не придумаю чим цікавеньким зайнятися.
До мене прийшла ліньМожливо вам стане корисною ідея розпочати день з медитації або йоги? Це допоможе зосередитися і зарядитися позитивною енергією на весь день. Також можете спробувати зустріти ранок зі смачною чашкою кави або чаю та підготувати собі смачний сніданок. Інша ідея - зайнятися своїми хобі або почитати книгу, яку завжди хотіли прочитати. Головне - не відчувати вимушеності в роботі і знайти для себе те, що дійсно приносить задоволення.
Якщо у вас немає бажання робити щось конкретне, це значить, що вам потрібен відпочинок. Саме відпочинок обов'язковий для людей, щоб не вигоріти і не перегорти на роботі. Можете знайти затишне місце, наприклад, затишний куточок в домашній бібліотеці або навіть на балконі. Включіть приємну музику, зробіть собі чашку гарячого напою і просто насолоджуйтеся моментом. Не забувайте, що відпочинок є важливою та необхідною частиною нашого життя, тому не займайтеся нічим, якщо не відчуваєте до цього бажання.До мене прийшла лінь![]()