Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ось ви тут сидите, а бот там ****уху пише :угу:

У мене. Я в сплячке
Ти так і не сказала, що дивишся у сплячці :D Не може ж бути, щоб ти нічого не дивилася? :)

А я вже рік кручу "Щоденники вампира", це у мене такий антидепресант, бо там багато красивого. І 8 сезонів! :D Як закінчується, ставлю знов. Ні, не тільки це - як доповнення до чогось більш актуального. Ну там, скандинавських детективів :)

Ось зараз почула на цьому епизоді таке: "Все хороше колись закінчується".

image.jpg

Так вип"ємо (кави, чаю, що у кого) за те, щоб воно якомога довше не закінчувалося!

Ти так і не сказала, що дивишся у сплячці :D Не може ж бути, щоб ти нічого не дивилася? :)

А я вже рік кручу "Щоденники вампира", це у мене такий антидепресант, бо там багато красивого. І 8 сезонів! :D Як закінчується, ставлю знов. Ні, не тільки це - як доповнення до чогось більш актуального. Ну там, скандинавських детективів :)

Ось зараз почула на цьому епизоді таке: "Все хороше колись закінчується".

image.jpg

Так вип"ємо (кави, чаю, що у кого) за те, щоб воно якомога довше не закінчувалося!
:пиво:

2.jpg

До речі, оці двоє були разом останню хвилину. В наступну все змінилося, в зал хтось увірвалися і життя розкидало на багато років.

Не побачила. Дивлюсь Шетланд. Дуже сонний серіал :D
Шетландські острови – це архіпелаг на північному сході Шотландії, яка займає північну частину Великобританії, погода там погана майже цілий рік.

Але миле містечко :rolleyes: :-)

До речі, тільки стала писати в гуглі Шетланд, одразу підставили "пряжа". :)

І не бачить навіть таку малу кількість повідомлень, як у нас зараз! :-) А якби ранше, коли по 20-30 сторінок бувало? :-)
Подумати страшно... 30 сторінок! Як то можна було встигнути все прочитати? Пам'ятаю, я цілий день те й робила, що читала форум :іржач: добре, що на роботі за компом.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу